Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

4221-keikmarmare.jpg
Κέικ Μαρμαρέ



Φέτα με γεύση

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Σάββατο, 21 Αύγουστος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 6 χρήστες ψήφισαν
κανένας
Περιγραφή

Ένα πικάντικο μεζεδάκι για το ούζο ή την μπύρα μας .

Συστατικά
  • Φέτα σκληρή κομμένη σε κύβους
  • 1 κ.σ. σιναπόσπορο
  • 1κ.σ. σπόρους κόλιανδρου
  • 2 δαφνόφυλλα
  • 1 κ . γλ . Χρωματιστά πιπέρια σε κόκκους
  • 1 κ.γλ. σπόρους κύμινου
  • Πιπεριές τσίλι ξερές ( προαιρ. )
  • Λάδι
  • 1 γυάλινο δοχείο
Οδηγίες
  1. Ανακατεύουμε τα μπαχαρικά μας σε ένα μπολ .
  2. Βάζουμε τη φέτα σε στρώσεις στο δοχείο εναλλάξ με τα μπαχαρικά μας .
  3. Το δοχείο που θα χρησιμοποιήσουμε να φροντίσουμε να γεμίσει μέχρι πάνω με τη φέτα .
  4. Στο τέλος ρίχνουμε τα υπόλοιπα μπαχαρικά και γεμίζουμε με όσο λάδι πάρει και κλείνουμε.
  5. Το βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 μέρες .
  6. Μπορούμε αν θέλουμε πιο πικάντικη γεύση , να σπάσουμε ελαφρά τους κόκκους των μπαχαρικών και έτσι θα έχουμε πιο έντονο άρωμα και γεύση μαζί .
  7. Όταν το σερβίρουμε , καλό είναι η μπουκιά μας να έχει και κόκκους από τα μπαχαρικά μας μέσα , για ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα .
  8. Το λάδι που θα περισσέψει μπορεί να μπει σε σαλάτες .
Λίγα μυστικά ακόμα
Kαλά είναι πριν τη σερβίρουμε , να τη βγάζουμε για λίγη ώρα από το ψυγείο .
Επίσης είναι ένας τρόπος να συντηρήσουμε για περισσότερο καιρό τη φέτα μας και να μην αναγκαστούμε να την πετάξουμε , όταν θα έχει μυρίσει .
Σχόλια
Σχόλιο από Bianka , Τρίτη, 24 Αύγουστος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
5 και αλλα 5 σου βαζω για την ωραια αυτη και ευκολη,γρηγορη συνταγη,τωρα δεν θα μου χαλαη η φετα μου
μπραβο Ηλιαννα που μασ εδωσες την συνταγη σου
Σχόλιο από Margo , Τρίτη, 24 Αύγουστος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Καταπληκτική συνταγή! Το λάδι το ρίχνουμε όλο στο τέλος πριν κλείσουμε το καπάκι ή και εναλλάξ στις στρώσεις με τα μπαχαρικά;
Σχόλιο από Hlianna , Τρίτη, 24 Αύγουστος 2010
Στο τέλος το λάδι, μέχρι να καλυψει τη φέτα. Και κλείνουμε το καπάκι, αφήνοντάς την να μαριναριστεί.
Σχόλιο από Hlianna , Τρίτη, 24 Αύγουστος 2010
Συμπληρώθηκε και στη συνταγή το λάδι.
Σχόλιο από hrisag , Τρίτη, 24 Αύγουστος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ξετρελαθηκα!!!!!!!!καταπληκτικο!!!
Σχόλιο από iwannitsa , Τετάρτη, 25 Αύγουστος 2010
Ειναι τελεια ιδεα και μπραβο σου καλη μου!!!!
Κι επειδη πινουμε τακτικα το δικο μας τσιπουρακι...εεε θα το κανω στον αντρα μου!!!
Σχόλιο από iwannitsa , Τετάρτη, 25 Αύγουστος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ειναι τελεια ιδεα και μπραβο σου καλη μου!!!!
Κι επειδη πινουμε τακτικα το δικο μας τσιπουρακι...εεε θα το κανω στον αντρα μου!!!
Μεταφορά στην κορυφή