Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2900-salepi.jpg
Σαλέπι



Εύκολη τάρτα με βερίκοκα

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Τρίτη, 14 Ιούλιος 2015
none
Περιγραφή

Γρήγορη,πανεύκολη και γευστική !

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
6 άτομα
  • 1 φύλλο σφολιάτας,
  • λίγο βιτάμ για την ταρτιέρα.
  • Γέμιση:
  • 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι,
  • 1 αυγό,
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι,
  • 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ή 1 βανιλίνη,
  • 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι,
  • 500 γραμμάρια βερίκοκα, χωρίς κουκούτσια και κομμένα σε φέτες.
Οδηγίες
  1. Βουτυρώνουμε την ταρτιέρα ή το ταψί μας ,τοποθετούμε την σφολιάτα πιέζοντας καλά και στο πλάι,κόβουμε όσο φύλλο περισσεύει. Τρυπάμε ελαφρά με ένα πιρούνι το φύλλο.
  2. Ανακατεύουμε το γιαούρτι, αυγό,μέλι, το εκχύλισμα βανίλιας και 1 κουταλιά αλεύρι καλά να γίνει μια πηχτή κρέμα.
  3. Βάζουμε τα βερίκοκα κυκλικά απάνω στην σφολιάτα ,καλύπτοντας την ,περιχύνουμε με το μείγμα-κρέμα να πάει παντού.
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 40-45 λεπτά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Σερβίρουμε την τάρτα μας με παγωτό ή απλά με μέλι ! Αν τα φρούτα μας είναι άγουρα και ξινούτσικα θα προσθέσουμε κι άλλο μέλι στην γέμιση. Μπορούμε να την φτιάξουμε και με κομπόστα βερίκοκο όταν δεν υπάρχουν τα φρέσκα,

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή