Δίχρωμες κρέμες
- 2 φακέλους κρέμα άνθος αραβασίτου γιώτης (ένα με γεύση βανίλιας και ένα με γεύση σοκολάτας) που δε θέλουν βράσιμο.
- 3-4 φλιτζάνια τσαγιού γάλα κρύο.
- Χτυπάμε με το σύρμα σε 2 μπόλ τις κρέμες χωριστά ,με 1 φλιτζάνι και 3/4 του φλιτζανιού γάλα την κάθε μία .
- Βάζουμε συγχρόνως σε μπόλ η ποτήρια με 2 διαφορετικά κουτάλια κρέμες στα μπόλ .Έτσι δημιουργείται η διχρωμία αυτή!
- Βάζουμε στο ψυγείο και σερβίρουμε δροσερές τις κρέμες.