Cup Cakes
- 1 ποτήρι λάδι
- 2 ποτ. ζάχαρη
- 1 ποτ. γάλα
- 4 αυγά
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 3 βανίλιες
- 1 μπέικιν πάουντερ
- 3 ποτ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε τη ζάχαρη με το λάδι για να αφρατέψει.
- Έπειτα προσθέτουμε τα αυγά και ξανά ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε το γάλα μαζί με το ξύσμα και τις βανίλιες και ανακατεύουμε.
- Στο τέλος βάζουμε το μπέικιν μαζί με το αλεύρι και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει το μείγμα μας ένα.
- Βάζουμε τα κεκάκια μας στη φόρμα και τα ψήνουμε στους 180 β.αέρα για 25 περίπου λεπτά.
Αν θέλουμε να τα κάνουμε σοκολατέναι, προσθέτουμε στο μείγμα 3 κ.σ. κακάο και 1/4 ποτηριού γάλα.