Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Cheesecake με βύσσινο

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 5 χρήστες ψήφισαν
κανένας
Περιγραφή

Ένα πολύ νόστιμο cheesecake με αγαπημένο γλυκό βύσσινο .

Συστατικά

1 μεγάλο πακέτο μεγάλο μπισκότα νταϊζέστιβ αλεσμένα στο μούλτι

2οο γρ βούτυρο ή μαργαρίνη
2 κ.σ. ζάχαρη
1 κ . γλ . κανέλλα σκόνη
2 πακέτα τυρί Φιλαδέλφεια
1 κούπα κρέμα γάλακτος
2 βανίλιες
1 / 2 - 1  κούπα σιρόπι από γλυκό βύσσινο
3-4 ζελατίνες
Βύσσινο γλυκό για το στόλισμα

Οδηγίες




  1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λιώνετε το βούτυρο , προσθέτετε τη ζάχαρη , τα μπισκότα και ανακατεύετε καλά να ενοποιηθούν .
  2. Όσο είναι ζεστά τα απλώνετε σε φόρμα με τσέρκι , τα πατάτε ελαφρά , τα πασπαλίζετε με κανέλλα και τα βάζετε στο ψυγείο να κρυώσουν .
  3. Μουλιάζετε τη ζελατίνη περίπου 10 λεπτά σε κρύο νερό να μαλακώσει και μετά τη διαλύετε σε 2 κουταλιές ζεστό νερό .
  4. Χτυπάτε στο μίξερ την κρύα κρέμα γάλακτος , το τυρί , τις βανίλιες , τη ζελατίνα και το σιρόπι από το βύσσινο , για να αφρατέψει το μείγμα .
  5. Απλώνετε τη γέμιση πάνω στα μπισκότα και το βάζετε στο ψυγείο για να κρυώσει καλά μερικές ώρες .
  6. Όταν κρυώσει το τζηζκεικ , καλύπτετε την επιφάνεια με τα βύσσινα γλυκό και κανέλα σκόνη .
Λίγα μυστικά ακόμα

Επίσης μπορείτε να ψήσετε τη βάση στο φούρνο στους 180ο για 15 λεπτά και να αφήσετε να κρυώσει και μετά να προσθέσετε τη γέμιση .

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Δροσερό και γευστικό που θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο δύσκολους!
Σχόλιο από bhsaria58 , Δευτέρα, 06 Ιούλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Αυτό είναι γλυκό!!!!!!!!!!!!!!!
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 11 Νοέμβριος 2009
H συνταγή φτιάχτηκε από το Σφακιανό.

Image and video hosting by TinyPic
Σχόλιο από Hlianna , Τρίτη, 06 Απρίλιος 2010
Η φωτογραφία από τη Χρύσα, που έφτιαξε τη συνταγή!
Σχόλιο από sofouleli , Τρίτη, 09 Αύγουστος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Eλαφρύ και νόστιμο γλυκάκι!μπραβο Ηλιάννα μου,αλλά να σε ρωτήσω τι διαφορά έχει αν ψήσουνε τη βάση; γιατι και γω ωμη την φτιάχνω .
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 10 Αύγουστος 2011
Σοφία,τις περισσότερες φορές και εγώ έτσι το κάνω, αλλά αν το πατήσεις πολύ το μπισκότο μέσα στο ταψί ή τσέρκι, μερικές φορές μπορεί να γίνει σκληρό και να θέλει προσπάθεια αρκετή για να κοπεί το γλυκό μας αλλά και η μερίδα μας με το κουτάλι. Αν πάλι δεν το πατήσεις όσο πρέπει, τότε διαλύεται κατά το κόψιμο. Οπότε εφαρμόζω τον τρόπο αυτόν να ψήνω για λίγο τη βάση, να αποκτά συνοχή και αμέσως να τη βάζω στο ψυγείο....τώρα πια τον τελευταίο τρόπο εφαρμόζω.
Σχόλιο από Bianka , Σάββατο, 19 Νοέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Την εφτιαξα και εγω σημερα
αλλα αντι για ζελατινα
πηρα 2 φακελακια ζελε με γευσι κερασι εβαλα 1 1|2 κουπα νερο ,και ανακατεψα αφησα 10 λεπτα μετα το εβαλα να ζεσταθη μονο οχι να βραση!!!!
και το εριξα στο τυρι οταν κρυωσε ετσι οπως λεη η συνταγη
και απο πανω πασπαλισα τριμμενα μπισκοτα
Σχόλιο από tzeni.masterchef , Σάββατο, 22 Φεβρουάριος 2014
Το έφτιαξα και πρόσθεσα λίγη λιωμένη κουβερτούρα στο μπισκότο και στην κρέμα. Έγινε απίθανο!!!!
Μεταφορά στην κορυφή