(Bruschetta) Μπρουσκέτα με ντομάτα
- ψωμί σε φέτες φρέσκο, αλλά κυρίως μπαγιάτικο
- σκόρδο
- λάδι
- ντομάτες σε κυβάκια
- φύλλα βασιλικού
- αλάτι, πιπέρι
- Ψήνουμε τις φέτες του ψωμιού στο γκριλ ή την τοστιέρα.
- Αλείφουμε το ψημένο ψωμί με τη σκελίδα του ωμού σκόρδου κομμένη στη μέση.
- Σ' ένα μπολ ανακατεύω 2-3 ντομάτες που έχω κόψει σε μικρά κομματάκια, ελάχιστο αλάτι και φύλλα από φρέσκο βασιλικό
- Ραντίζω με ελαιόλαδο το ψημένο ψωμί για να το ρουφήξει και από πάνω μ' ένα κουτάλι βάζω τα υλικά μου και σερβίρω.
Απο τη μέρα που έφτιαξα την μπρουσκέτα η κόρη μου δε ρωτάει τίποτε άλλο κάθε μέρα "θα έχουμε και μπρουσκέτα μαμά μαζί με το φαγητό;"
Αυτό νομίζω τα λέει όλα!!!!