Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Βουτυρόκρεμα με Φράουλες

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2016
none
Περιγραφή

Μια υπέροχη κρέμα για να γεμίσετε τις τούρτες σας!

Συστατικά
  • 500 γρ φράουλες φρέσκες η κατεψυγμένες
  • 300 γρ πολυ πολυ κρυο βουτυρο
  • 100 γρ ζαχαρη
  • 1 φάκελο ανθος αραβοσιτου με γευση βανιλια η φράουλας απο αυτες που τις βραζουμε.
Οδηγίες
  1. Κανουμε πουρε τις φράουλες με το μπλεντερ ξανά ζυγίζουμε να έχουμε 500 γραμμάρια
  2. Παιρνουμε απο τον πουρε φράουλας 4 κ σ τον βαζουμε σε ενα μπολάκι και προςθετουμε την ζαχαρη και το ανθος αραβοσιτου ανακατευουμε Καλλα να μην εχει σβολακια
  3. Τον υπόλοιπο πουρε τον βαζουμε σε μια κατςαρολα ( Καλα θα ειναι να ειναι αντικολλητικη) να βράσει
  4. Περνουμε απο την φωτια και ριχνουμε το μιγμα ανθος μεσα και ανακατεύουμε Καλα. Αφηνουμε σε μέτρια φωτια ανακατευοντας να παρει 2-3 βρασεις.
  5. Βαζουμε την καυτή κρεμα σε κάδο του μιξερ και αρχίζουμε να χτυπαμε την κρεμα καθώς ριχνουμε κομματάκια κομματάκια το πολυ κρυο βουτυρο ,δεν σταματάω καθόλου το μιξερ, αφήνω να χτυπάει την κρεμα ενώ ρίχνω γρήγορα τα κομματια κρυο βουτυρο, η κρεμα θα ειναι αφράτη.
  6. Αν ειναι λιγο αραιη βάλτε την για λιγο στο ψυγείο.
  7. Γεμίστε με την κρεμα αυτή την τουρτα σας.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αντί για φράουλες μπορείτε να βάλετε Σμεουρα

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή