Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

732-kormos.jpg
Κορμός Τροπικάνα



Berliner οι λουκουμάδες στο φούρνο

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 26 Φεβρουάριος 2015 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Αγαπημένοι λουκουμάδες, τώρα και στο φούρνο.

Συστατικά
  • 350 γρ αλευρι για τσουρέκια
  • 150 μλ γαλα χλιαρο
  • 22 γρ φρέσκια μαγιά η 7 γρ ξηρή
  • 1 αυγο μικρο ή μέτριο
  • 5 κ. σ. ζαχαρη
  • 2 κ σ μαργαρίνη η Βουτυρο
  • 1 τσιμπια αλατι
  • Για το γέμισμα Μαρμελαδα οτι έχουμε η λιωμένη σοκολατα
  • Λιωμένο βουτυρο για το αλοιμα
  • Αχνη για το πασπαλισμα

Οδηγίες
  1. Βαζουμε την Μαγια με το χλιαρο γαλα και την ζαχαρη σε μια λεκάνη του μιξερ. Ανακατεύουμε λιγο με ενα πιρούνι μεχρι να λιώσει η μαγιά. Προσθετουμε το αλευρι , αλατι, και το αυγο και τα ζυμωνουμε ,με τον γαντζο του μιξερ. Ριχνουμε και το μαλακο βουτυρο η την μαργαρίνη, τα ζυμωνουμε με τον Γατζο για 10 λεπτα
  2. Μοιράζουμε τη ζυμη σε 7 κομματια και τα πλάθουμε σε στρογγυλά μπαλακια. Τα βαζουμε επανω σε λαμαρίνα που έχουμε στρώσει μια λαδοκολα, τα σκεπαζουμε με πετσετα και αφηνουμε για 45 λεπτα σε ζεστο μέρος να ξεκουραστει η ζυμη.
  3. Ανάβουμε το φουρνο στους 180 - 190 βαθμούς πάνω κατω και βαζουμε την λαμαρίνα στην μεση του φουρνου μας. Ψήνουμε για 14 εως 15 λεπτα ανάλογα τον φουρνο θα εχουν παρει ενα πολυ ελαφρυ χρυσάφι χρωμα οχι να πολυψηθουνε γιατι θα ειναι στεγνα.
  4. Τα βγαζουμε, αφηνουμε λιγο να κρυωσουν και με μια σύριγγα ( εχουν κατι μεγάλες τα φαρμακεία ) τα γεμίζουμε με την μαρμελαδα η την λιωμένη σοκολατα. Αλοιφουμε προσεχτικά με το λιωμένο βούτυρο και βαζουμε μεσα σε μια λεκάνη με αχνη η τα πασπαλιζουμε με αχνη αν δεν θελουμε να ειναι πολυ γλυκα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγη ειναι απο την φιλη μου Slava που την μετάφρασα.

Μπορείτε να τα ψήσετε και σε φορμάκια μαφινς.

Σχόλια
Σχόλιο από malfa , Τρίτη, 29 Μάρτιος 2016 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Είναι η δεύτερη συνεχόμενη μέρα που τα φτιάχνω και εξαφανίστηκαν!!!!
Σχόλιο από Bianka , Παρασκευή, 01 Απρίλιος 2016
Χάρηκα που σας άρεσαν !!!
Μεταφορά στην κορυφή