Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Who is Highest Possibly toward Incorporate a Break
Rickey 16.8.2021 6:30
Costs Dion Dawkins towards To start with Qualified
Rickey 16.8.2021 6:29
Απ:NFL reinstates Cowboys Aldon Smith, who las...
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Μπισκότα πραλίνας
jiuer7845 7.8.2021 13:06
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Re: Как создать новую тему в crpsc.org.br ??
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1548-imamklasiko.jpg
Ιμάμ το κλασσικό



Berliner οι λουκουμάδες στο φούρνο

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 26 Φεβρουάριος 2015 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Αγαπημένοι λουκουμάδες, τώρα και στο φούρνο.

Συστατικά
  • 350 γρ αλευρι για τσουρέκια
  • 150 μλ γαλα χλιαρο
  • 22 γρ φρέσκια μαγιά η 7 γρ ξηρή
  • 1 αυγο μικρο ή μέτριο
  • 5 κ. σ. ζαχαρη
  • 2 κ σ μαργαρίνη η Βουτυρο
  • 1 τσιμπια αλατι
  • Για το γέμισμα Μαρμελαδα οτι έχουμε η λιωμένη σοκολατα
  • Λιωμένο βουτυρο για το αλοιμα
  • Αχνη για το πασπαλισμα

Οδηγίες
  1. Βαζουμε την Μαγια με το χλιαρο γαλα και την ζαχαρη σε μια λεκάνη του μιξερ. Ανακατεύουμε λιγο με ενα πιρούνι μεχρι να λιώσει η μαγιά. Προσθετουμε το αλευρι , αλατι, και το αυγο και τα ζυμωνουμε ,με τον γαντζο του μιξερ. Ριχνουμε και το μαλακο βουτυρο η την μαργαρίνη, τα ζυμωνουμε με τον Γατζο για 10 λεπτα
  2. Μοιράζουμε τη ζυμη σε 7 κομματια και τα πλάθουμε σε στρογγυλά μπαλακια. Τα βαζουμε επανω σε λαμαρίνα που έχουμε στρώσει μια λαδοκολα, τα σκεπαζουμε με πετσετα και αφηνουμε για 45 λεπτα σε ζεστο μέρος να ξεκουραστει η ζυμη.
  3. Ανάβουμε το φουρνο στους 180 - 190 βαθμούς πάνω κατω και βαζουμε την λαμαρίνα στην μεση του φουρνου μας. Ψήνουμε για 14 εως 15 λεπτα ανάλογα τον φουρνο θα εχουν παρει ενα πολυ ελαφρυ χρυσάφι χρωμα οχι να πολυψηθουνε γιατι θα ειναι στεγνα.
  4. Τα βγαζουμε, αφηνουμε λιγο να κρυωσουν και με μια σύριγγα ( εχουν κατι μεγάλες τα φαρμακεία ) τα γεμίζουμε με την μαρμελαδα η την λιωμένη σοκολατα. Αλοιφουμε προσεχτικά με το λιωμένο βούτυρο και βαζουμε μεσα σε μια λεκάνη με αχνη η τα πασπαλιζουμε με αχνη αν δεν θελουμε να ειναι πολυ γλυκα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγη ειναι απο την φιλη μου Slava που την μετάφρασα.

Μπορείτε να τα ψήσετε και σε φορμάκια μαφινς.

Σχόλια
Σχόλιο από malfa , Τρίτη, 29 Μάρτιος 2016 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Είναι η δεύτερη συνεχόμενη μέρα που τα φτιάχνω και εξαφανίστηκαν!!!!
Σχόλιο από Bianka , Παρασκευή, 01 Απρίλιος 2016
Χάρηκα που σας άρεσαν !!!
Μεταφορά στην κορυφή