Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Βάφλες πολύ τραγανές

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Σάββατο, 18 Μάρτιος 2017
none
Περιγραφή

Απίθανες βάφλες τραγανές από έξω και μαλακές μέσα, με ένα μυστικό.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 250 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου ή 200 γρ Λαδι
  • 3 αυγά
  • 150 γραμμάρια ζάχαρη
  • 250 γραμμάρια αλεύρι
  • 100 γραμμάρια νερό ανθρακούχο - σόδα υγρή
  • 1-2 Βανιλιες
  • Ξυσμα λεμονιού
Οδηγίες
  1. Χωρίστε τα αυγά, χτυπαμε τα ασπραδια με μια τσιμπια αλατι να γινει μαρέγκα και βαζουμε στο ψυγείο.
  2. Σε λεκάνη του μιξερ χτυπάτε Καλα το βούτυρο που ειναι σε θερμοκρασία δωματίου με τη ζάχαρη και βανιλια περιπου 5 -7 λεπτα. Ριχνουμε και τους κρόκους έναν έναν και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέστε τη βανίλια ή άλλες γεύσεις οπως θέλετε εσείς
  3. Προσθετουμε το αλεύρι και το νερό η σόδα σε τρείς δόσεις
  4. Τελευταία προσθετουμε την μαρέγκα και ανακατεουμε απαλα να ενωθούν τα υλικά.
  5. Βαζουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί η ζύμη για περίπου 30 λεπτά.
  6. ψήνουμε τις βάφλες για 3 λεπτα ανάλογα τι πάχος τις θελουμε.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή