Αυγοσαλάτα
- 6 αυγα βρασμενα σφιχτα
- 4 κ σ λαδι ελαφρυ
- 3 κ σ ξύδι απο ασπρο κρασι
- 1 κ γ μουστάρδα
- 1 μικρο κρεμμυδάκι φρεσκο μονο το ασπρο μέρος ψιλοκομμένο
- 1 κ σ μαιντανο ψιλοκομμένο
- 1 μικρο ξερό κρεμμύδι σε κυβακια
- 1 τσιμπιά ζαχαρη
- Αλατι, πιπερι
- Μερικές σταγόνes Maggi η Worcester
- Καθαρίζουμε τα αυγα.
- Βαζουμε τους κροκους με το λαδι, το ξύδι και τη μουστάρδα σε μπλέντερ η με το μίνι πιμερ και τα λιώνουμε μεχρι να έχουμε μια κρεμώδη σαλτσα.
- Κόβουμε σε κομμάτια τα ασπραδια και τα προσθετουμε στη σαλτσα, και ολα τα αλλα υλικα
- Ανακατεύουμε λιγο δοκιμαζουμε και βαζουμε την σαλατα στο ψυγείο τρώγατε με φρεσκο ψωμάκι