Αποκριάτικες Μπάλες
- 500 γρ. αλευρι για όλες τις χρήσεις
- 500 γρ. πολυ Καλα στραγγιστο γιαούρτι η τυρι κρεμα Φιλαδέλφεια η κατι παρόμοιο
- 1 κ.γλ. αλατι
- 250 γρ. ζαχαρη
- 1 μπεικιν
- 1 βανιλια
- 4 αυγα
- 1 λίτρο Λαδι για το τηγάνισμα
- Χτυπαμε καλα με το μιξερ τα πρώτα 7 υλικα.
- Βαζουμε το λαδι να κάψει στους 170 βαθμούς περιπου. Παιρνουμε απο το μειγμα με το εργαλειο που έχουμε για τα παγωτά ( με αυτο τον τροπο έχουμε ομοιόμορφη μπάλα ) , αν δεν έχουμε αυτο το εργαλειο με ενα κουταλι σούπας η ενα κουταλι του γλυκου και το ριχνουμε στο καυτό λαδι.
- Αφηνουμε να τηγανιστούν, οταν πάρουν χρωμα απο κατω, αυτα γυρίζουν απο μόνα τους απο την άλλη μερια, Όταν πάρουν καλο χρωμα και απο τις δυο μεριές, ειναι ετοιμα.
- Αφηνουμε να κρυωσουν και πασπαλιζουμε με αχνη η κανονική ζαχαρη.