Ανώμαλα ή Βραχάκια
- 250 γρ. κουβερτούρα,
- 200 γρ. αμύγδαλα καβουρντισμένα,
- 2 κ.σ. βιτάμ.
- Βάζουμε την κουβερτούρα μαζί με τη μαργαρίνη σε μπεν μαρί να λιώσει. Αφού λιώσει προσθέτουμε τα αμύγδαλα, ανακατεύουμε καλά να καλυφθούν με την κουβερτούρα.
- Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και βάζουμε επάνω σε λαδόκολλα. Βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν καλά.
- Όταν είναι έτοιμα τα τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο ή τα βάζουμε σε χαρτάκια και τα φυλάμε στο ψυγείο.