Αμυγδάλου πάστα
Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
- 2 φλυτζ.τσαγιού αμυγδαλόψυχα
- 2 φλυτζ.τσαγιού άχνη ζάχαρη
- 2 ασπράδια αυγών
- 1 σταγόνα πικραμύγδαλο .
Οδηγίες
- Τρίβετε την αμυγδαλόψιχα τόσο που να γίνει σκόνη .
- Προσθέτετε τη ζάχαρη και τα ασπράδια ,αχτύπητα .
- Ρίχνετε το αιθέριο έλαιο και ζυμώνετε καλά , το πλάθετε μια μπάλα
- Το διατηρείτε σε βάζο καλά κλεισμένο στο ψυγείο ,το λιγότερο 4 μέρες.
- Σε αυτό το σημείο η πάστα είναι έτοιμη να τη χρησιμοποιήσετε.
Σχόλια
Νόστιμη κι εύκολη η αμυγδαλόπαστα, που σου δίνει πολλές ιδέες για ωραίες δημιουργίες.
Ντινα μου τωρα δεν θα αγοραζω πια μαρτζιπαν μπραβο σου!!!
ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΙΑΝΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΙΝΑ.ΝΑ'ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!