Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Γόπες γεμιστές σε σάλτσα τομάτας

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Σάββατο, 18 Απρίλιος 2015
none
Περιγραφή

Τα ψάρια με αυτόν τον τρόπο θα φαγωθούν και από τους πιο δύσκολους!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • 1 κιλό γόπες ή όποιο άλλο ψάρι σας αρέσει.

Γέμιση:

  • 1 τριμμένη ντομάτα,
  • ψιλοκομμένος μαϊντανός,
  • 3 σκελίδες σκόρδο τριμμένο,
  • 2-3 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη ,
  • αλάτι - πιπέρι - ρίγανη.

Σάλτσα:

  • 2 -3 μέτριες ντομάτες ψιλοκομμένες,
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο,
  • 1/2 φλ. τσ. λάδι,
  • αλάτι-πιπέρι-ρίγανη.
Οδηγίες
  1. Καθαρίζουμε,πλένουμε πολύ καλά τα ψάρια μας,αφήνουμε 30' να στραγγίξουν.
  2. Σε μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης καλά. Γεμίζουμε με το μείγμα τα ψάρια μας.Τα βάζουμε σε πυρέξ το ένα πλαι στο άλλο,αλατοπιπερώνουμε.
  3. Ανακατεύουμε τις ντομάτες,κρεμμύδι, αλατοπίπερο,περιχύνουμε με τη σάλτσα τα ψάρια μας.
  4. Τέλος ρίχνουμε το λάδι και ρίγανη βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190ο για 30-40' περίπου.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή