Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Building on the foundation of its predecessor
DonnaKB 28.5.2022 7:01
Ultra-soft steps, meet superior cushioning
DonnaKB 28.5.2022 6:57
Inspired by the vibrant energy and sights that tak
DonnaKB 28.5.2022 6:55
Pairing a down-to-earth persona with out-of-this-w
DonnaKB 28.5.2022 6:52
The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

941-dscn0912s.jpg
Εκμέκ.......εύκολο



Φλωρεντινέρ (Florentiner)

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τρίτη, 11 Αύγουστος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
κανένας
Συστατικά

100 γρ κερασάκια κομμένα
200 γρ Αμύγδαλα χωρίς τη φλούδα, σε ψιλές φετούλες
25 γρ Βούτυρο
50 γρ Ζάχαρη
50 γρ Μέλι
1 βανίλια
75 γρ σοκολάτα κουβερτούρα

Οδηγίες

  1. Κόβουμε τα κερασάκια
  2. Τα αμύγδαλα Mandeln τα βάζουμε στο τηγάνι χωρίς βούτυρο και τα ψήνουμε λίγο να ξανθύνουν.
  3. Βάζουμε στο ταψί κόλλα ψησίματος
  4. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 ° C βαθμούς.
  5. Το μίγμα το κρατάμε πάντα ζεστό
  6. Βούτυρο με τη ζάχαρη, βανίλια και το μέλι.
  7. Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα και τα ζεσταίνουμε να λιώσουν και να πάρουν ελάχιστο χρώμα.
  8. Βάζουμε τα κερασάκια και τα αμύγδαλα.
  9. Τα ανακατεύουμε λίγο, περίπου 5 λεπτά.
  10. λεπτά Με ένα κουτάλι βάζουμε το μίγμα στο ταψί με το λαδόχαρτο και το ψήνουμε 7 'περίπου
  11. Μετά το ψήσιμο αφήνουμε λίγο να κρυώσουν, παίρνουμε τα Florentiner και τα βάζουμε στη σχάρα για να κρυώσουν τελείως,
  12. Σε μπεν - μαρί ζεσταίνουμε την κουβερτούρα και βουτάμε τα Florentiner.
  13. Τα βάζουμε αμέσως επάνω στο λαδόχαρτο να κρυώσουν τελείως
Σχόλια
Σχόλιο από ΝΤΙΝΑ , Παρασκευή, 14 Αύγουστος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Ο τροπος που φτιαχνεις αυτο το κερασμα ομολογω ειναι πολυ πιο απλος απο τον δικο μου και πιο σιγουρος .Εγω απλωνω το μειγμα οπως απλωνουμε το παστελι .Το διανθίζεις με σοκολατα και κερασι .Θα το φτιαξω γιατι και στα υλικα εχουμε διαφορες .
Σχόλιο από Hlianna , Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2009
Η φωτογραφία είναι από τη Vassoulina πού έφτιαξε τη συνταγή!
Μεταφορά στην κορυφή