Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2900-salepi.jpg
Σαλέπι



Ακτινίδια μαρμελάδα

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Πέμπτη, 15 Νοέμβριος 2012
none
Περιγραφή

Πολύ νόστιμη η μαρμελάδα αυτή!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλό ακτινίδια καθαρισμένα και κομμένα κομμάτια.
  • 850 γραμμάρια ζάχαρη.
  • Χυμό μισού λεμονιού.
Οδηγίες
  1. Βάζουμε στην φωτιά την ζάχαρη και τα ακτινίδια ,Ανακατεύουμε καλά και βράζουμε αρκετή ώρα .
  2. Σβήνουμε την φωτιά και πολτοποιούμε με την ράβδο. Ξαναβάζουμε στην φωτιά και συνεχίζουμε ανακατεύοντας συνεχώς για να μην μας κολλήσει η μαρμελάδα.
  3. Βάζουμε μια κουταλιά σε ένα πιατάκι ,την κρυώνουμε και γέρνουμε το πιατάκι ,αν κυλά δύσκολα σημαίνει ότι έγινε και την παίρνουμε από την φωτιά, αν όχι συνεχίζουμε λίγο ακόμη.
  4. Στο τέλος προσθέτουμε και τον χυμό λεμονιού.
Λίγα μυστικά ακόμα

Βρήκα την συνταγή στο Ra Di Cio.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή