Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Who is Highest Possibly toward Incorporate a Break
Rickey 16.8.2021 6:30
Costs Dion Dawkins towards To start with Qualified
Rickey 16.8.2021 6:29
Απ:NFL reinstates Cowboys Aldon Smith, who las...
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Μπισκότα πραλίνας
jiuer7845 7.8.2021 13:06
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Re: Как создать новую тему в crpsc.org.br ??
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

769-tourtaportokali.jpg
Τούρτα Πορτοκαλιού



Ακτινίδια μαρμελάδα

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Πέμπτη, 15 Νοέμβριος 2012
none
Περιγραφή

Πολύ νόστιμη η μαρμελάδα αυτή!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλό ακτινίδια καθαρισμένα και κομμένα κομμάτια.
  • 850 γραμμάρια ζάχαρη.
  • Χυμό μισού λεμονιού.
Οδηγίες
  1. Βάζουμε στην φωτιά την ζάχαρη και τα ακτινίδια ,Ανακατεύουμε καλά και βράζουμε αρκετή ώρα .
  2. Σβήνουμε την φωτιά και πολτοποιούμε με την ράβδο. Ξαναβάζουμε στην φωτιά και συνεχίζουμε ανακατεύοντας συνεχώς για να μην μας κολλήσει η μαρμελάδα.
  3. Βάζουμε μια κουταλιά σε ένα πιατάκι ,την κρυώνουμε και γέρνουμε το πιατάκι ,αν κυλά δύσκολα σημαίνει ότι έγινε και την παίρνουμε από την φωτιά, αν όχι συνεχίζουμε λίγο ακόμη.
  4. Στο τέλος προσθέτουμε και τον χυμό λεμονιού.
Λίγα μυστικά ακόμα

Βρήκα την συνταγή στο Ra Di Cio.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή