Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Who is Highest Possibly toward Incorporate a Break
Rickey 16.8.2021 6:30
Costs Dion Dawkins towards To start with Qualified
Rickey 16.8.2021 6:29
Απ:NFL reinstates Cowboys Aldon Smith, who las...
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Μπισκότα πραλίνας
jiuer7845 7.8.2021 13:06
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Re: Как создать новую тему в crpsc.org.br ??
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2647-isli.jpg
Ισλί



Ραβανί, σιροπιαστός αφρός

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Παρασκευή, 24 Ιούλιος 2015
none
Περιγραφή

Τέλειο κι εύκολο!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 6 αυγα
  • 1 κουπα ζαχαρη( ολα τα υλικα μετραμε με την ιδια κουπα)
  • 1 κουπα σιμιγδαλι ψιλο
  • 1 κουπα αλευρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 βανιλια
  • 4 κ.σ γάλα
  • 2 κ.γ μπεικιν
  • ξυσμα 1 λεμονιου

σιρόπι

  • 3 κουπες ζαχαρη
  • 3 κουπες νερο
  • 1 κ.σ.φρέσκο βουτυρο
  • φλουδα κ χυμο 1 λεμονιου
  • 1 βανιλια
Οδηγίες
  1. Χτυπαω τα αυγα με τη ζαχαρη να φουσκωσουν 5 λεπτα.
  2. Προσθετω το γαλα, ξυσμα, βανιλιες, και τελος ανακατευοντας με σπατουλα ρίχνω το αλευρι και το σιμιγδαλι και μπεικιν
  3. Αδειαζω σε ταψακι 28εκ.και ψηνω στους 180 για 35-40'
  4. Σιροπιαζω αμεσως μολις το βγαλω απο το φουρνο και αφού το χαράξω σε κομμάτια, με ζεστο σιροπι
  5. Για το σιροπι βραζω ζαχαρη, νερο, χυμο και φλουδα λεμονιου για 4 λεπτα, προσθετω το βουτυρο και τη βανίλια!

Λίγα μυστικά ακόμα

Το σιρόπι το ρουφάει όλο.

Σχόλια
Σχόλιο από paulellina , Δευτέρα, 27 Ιούλιος 2015
Φαίνεται πολύ ωραίο το ρεβανι σου.Μπορεις να μου πεις σε παρακαλώ αν το σιρόπι θα είναι κι αυτό ζεστο;
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 30 Ιούλιος 2015
το γράφει ότι στο καυτό γλυκό βάζουμε ζεστό σιρόπι
Μεταφορά στην κορυφή