Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μπριζόλες με πέστο βασιλικού και γιαούρτι

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Κυριακή, 23 Οκτώβριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Πικάντικες μπριζόλες ψημένες στο τηγάνι με πέστο βασιλικού.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • 4 μοσχαρίσιες μπριζόλες
  • 3 κουτ. σ. λαδι
  • 4 κουτ. σ. πέστο βασιλικού
  • 4 κουτ. σ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
  • αλατοπίπερο
  • 1 φλ. νερό.

Για το σερβίρισμα:

  • 500 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας μας ή ρύζι ή πουρέ!
Οδηγίες

  1. Σε φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε τις μπριζόλες από τις δυο πλευρές να ροδίσουν.
  2. Σε ένα μπολ αραιώνουμε το πέστο σε 1 φλιτζάνι νερό. Το προσθέτουμε στο τηγάνι και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
  3. Αφήνουμε τις μπριζόλες να μαγειρευτούν με το πέστο για 10 λεπτά ακόμη, ενώ φροντίζουμε να τις γυρίζουμε τακτικά. Στο τέλος προσθέτουμε το γιαούρτι.
  4. Ανακινούμε το τηγάνι για να πάει η σάλτσα παντού, ρίχνουμε ελάχιστο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε μαλακά με ξύλινο κουτάλι. Αφήνουμε 5' και σερβίρουμε τις μπριζόλες.
  5. Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, τα σουρώσουμε, τα λαδώνουμε ή ετοιμάζουμε πουρέ ή ρυζι και συνοδεύουμε μ' αυτά τις μπριζόλες.
Λίγα μυστικά ακόμα

Εύκολο -γρήγορο και πολύ πικάντικο φαγητό!! Από την Ντίνα Νικολάου!

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2011
Το αγαπημένο πέστο τώρα και σε μπριζόλα!!!!Πόση ώρα περίπου θέλει ψήσιμο συνολικά η μοσχαρίσια ώστε να είναι έτοιμη για φάγωμα;
Σχόλιο από vasiliki ver , Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2011
Ηλιάννα σε 30' με 35'είναι έτοιμες οι μπριζόλες,γίνονται λουκούμι σε χαμηλή φωτιά και σκεπασμένο το τηγάνι μας!!
Σχόλιο από Margo , Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πεντανόστιμες οι μπριζόλες θα γίνονται!! Ωραία διαφορετική πρόταση από τα συνηθισμένα!
Μεταφορά στην κορυφή