Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μπισκοτογλυκό τέλειο

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Πέμπτη, 14 Απρίλιος 2016
none
Περιγραφή

Υπέροχο γλυκό μωσαϊκό με κρέμα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 2 φακελάκια άνθος αραβοσιτου βανίλια βρασμού,
  • 2 πακέτα πτι μπερ,
  • 2 κουβερτουρες γαλακτος,
  • 1 νουνου εβαπορε μεγάλο,
  • 1 μορφατ μεταλλικό,
  • 1 βιταμ,
  • 6 κουταλιές ζαχαρη,
  • νιφάδες σοκολάτας
  • 1 ζαχαρούχο
  • 3 κουταλιες μπειλις.
Οδηγίες
  1. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε σε χαμηλή φωτιά το βιταμ και τις κουβερτουρες να λιώσουν.
  2. Σε άλλη κατσαρόλα βάζουμε το νουνου, την ζάχαρη, το ανθος και ενάμιση κουτί νερό που θα το μετρήσουμε από το νουνου. Ανακατευουμε μέχρι να πήξει.
  3. Στο μπολ που έχουμε σπάσει τα μπισκοτα ρίχνουμε τα 2 μείγματα .
  4. Ανακατεύουμε και τα ρίχνουμε σε ένα πυρέξ ή ταψι.
  5. Χτυπαμε το μορφατ με το ζαχαρούχο και το μπειλις. Βαζουμε από πάνω και στο ψυγείο.
Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ έβαλα λίγη μαρμελάδα φράουλα. Μπορείτε να βάλετε τις νιφάδες σοκολάτας! Στο ψυγείο και το κόβουμε την επόμενη αν έχουμε υπομονή.
Τη συνταγή την είδα από τη Νίκη Μαν.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή