Μπισκοτάκια με αμύγδαλο

recipe image
Προστέθηκε από tzeni.masterchef, Δευτέρα, 20 Ιούνιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Γρήγορα και νόστιμα μπισκοτάκια για το τσαι η τον καφε μας.

Συστατικά
  • 1 τετράγωνο πακέτο βιτάμ των 250γραμ. 
  • 3/4 του φλυτζανιού του τσαγιού ζάχαρη.
  • 2 αυγά
  • ξύσμα λεμονιού η βανιλια.
  • 1 κοφτη κουταλιά σούπας μπέκιν.
  • 500γραμ,περίπου αλεύρι για όλες τις χρήσεις.
  • Λίγα αμύγδαλα ασπρισμένα.
Οδηγίες
  1. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψει.
  2. Ρίχνουμε ένα-ένα τ'αυγά παντα χτυπώντας ,το ξυσμα λεμονιού,η την βανίλια.
  3. Προσθέτουμε λιγο-λίγο το αλεύρι με το μπεκιν μέσα,μέχρι να πετύχω μια ζύμη απαλή και βουτυράτη.
  4. Πλάθω μικρά μπαλάκια, τα πατω λιγο και στη μεση βάζω 1 αμύγδαλο ασπρισμένο.
  5. Ψήνω στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπισκότα αμυγδάλου

Μισοφέγγαρα Αμυγδάλου

Τρίγωνα με Αμύγδαλα