-
Βράζουμε τα μακαρόνια
-
Τηγανίζουμε ή ψήνουμε τις ροδέλες μελιτζάνας
-
Σε μια φόρμα 26αρα με στεφάνι, βάζουμε στον πάτο μια λαδόκολλα
-
Την ντύνουμε με τις ροδέλες μελιτζάνας, γύρω- γύρω
-
Ανάβουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς
-
Ζεσταίνουμε το λάδι, ρίχνουμε τον κιμά ,το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα καβουρντίζουμε, προσθέτουμε και τον πελτέ και σιγά- σιγά τα υπόλοιπα, εκτός από το τυρί, τον μαϊντανό και την πάπρικα
-
Αφήνουμε να βράσουν και στο τέλος ρίχνουμε το τυρί τον μαϊντανό και την πάπρικα
-
Τα παίρνουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τα μακαρόνια και τα ανακατεύουμε καλά
-
Ρίχνουμε τα μακαρόνια μέσα στην φόρμα, σκεπάζουμε με τις μελιτζάνες και ψήνουμε για 40 λεπτά
-
Αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά και βγάζουμε το στεφάνι από την φόρμα
-
Μεταφέρουμε το φαγητό μας σε μια πιατέλα και σερβίρουμε