Τορτελίνια τα κόκκινα

recipe image
Προστέθηκε από Αλεξάνδρα, Σάββατο, 08 Αύγουστος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Τορτελίνια με κόκκινη σάλτσα μυρωδικά και τυρί γκραντιναρισμένα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • 1 πακέτο τορτελίνια
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1-2 σκελιδες σκόρδο
  • 1 κ.σ. πελτέ
  • 1 κουτί ντοματάκι
  • 150 gr μανιτάρια
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 250 gr κρέμα γάλακτος light
  • 1 κούπα πεκορίνο ή άλλο τυρί
  • λίγο μπέικον ή καπνιστή γαλοπούλα
  • αλάτι πιπέρι
Οδηγίες

  1. Βράζουμε τα τορτελίνια κατά τα γνωστά.
  2. Στο λάδι σωτάρουμε κρεμμύδι ,σκόρδο,μανιτάρια, πιπεριά,μπέικον.
  3. Ρίχνουμε ντοματάκι και πελτέ.
  4. Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά και ρίχνουμε την κρέμα. Αφήνουμε λίγο ακόμη.
  5. Βάζουμε τα τορτείινια και τη σάλτσα σε πυρέξ και σκεπάζουμε με τα τυριά.
  6. Ψήνουμε στους 200 μέχρι να ροδίσουν.