Σε περίπτωση που γίνει σφυκτή η μπεσαμέλ, ρίχνουμε γάλα ή νερό και βράζουμε λίγο ακόμα.
Αν βγει αραιή, ανακατεύουμε σε μια κουταλιά νερό ή γάλα λίγο κορν φλάου και το προσθέτουμε στο μείγμα μας.
Μπορείτε τη σάλτσα να τη φτιάξετε από την προηγούμενη μέρα και να τη ζεστάνετε την επόμενη.
Για τη μεσαμέλ σε λίγο από το γάλα μας ανακατεύουμε το κορν φλάου.
Η σάλτσα και η μπεσαμέλ δεν πρέπει να ειναι πολύ σφικτές για να μαλακώσουν ωραία τα λαζάνια μας.
Αν βάλετε μανιτάρια, θα τα σοτάρετε στην αρχή μαζί με τά άλλα λαχανικά.