
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε ροδέλες και τις λαδώνουμε, τις χύνουμε στο γκριλ.
Σε τηγάνι βάζουμε λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, προσθέτουμε μετά και την ντύματα και αφήνουμε λίγο να σοταριστεί. Σιγά σιγά προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά έκτος από τα τυριά και τις μελιτζάνες και αφήνουμε για 5 λεπτά να βράσουν.
Λαδώνουμε ένα μικρό πυρέξ και στρώνουμε με λαζάνια, ρίχνουμε επάνω μερικές κουταλιάς σούπας από την σάλτσα. Κόβουμε τις ροδέλες μελιτζάνας σε κομμάτια και ρίχνουμε μερικά επάνω στην σάλτσα, λίγη φέτα και λίγο τυρί γκουντα.
Ξανά λαζάνια ,σάλτσα, μελιτζανή, τυρί φέτα, γκουντα. Τέλος λαζάνια, τελειώνουμε με την σάλτσα , μελιτζάνα, τυρί φέτα, γκουντα και το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 200° βαθμούς για 35 λεπτά.
Μετά βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και αφήνουμε το φαγητά να πάρει από πάνω ένα ωραίο χρώμα.
Η συνταγή είναι από το γερμανικό σαιτ και εγώ έβαλα και την δική μου πινελιά.
hefkoch.de/