-
Στο μπλέντερ του μίξερ, δηλαδή το πολύ δυνατό και ΟΧΙ multi χτυπάμε καλά το κρεμμύδι με το χυμό και το νερό.
-
Προσθέτουμε το ψωμί λίγο-λίγο συνεχίζοντας το χτύπημα.
-
Ρίχνουμε τον ταραμά κατά τον ίδιο τρόπο, σταδιακά και χτυπώντας το μίγμα.
-
Τέλος, προσθέτουμε το καλαμποκέλαιο λίγο-λίγο συνεχίζοντας το χτύπημα.
-
Χτυπάμε το μίγμα μας μέχρι να απορροφηθεί όλο το λάδι από την επιφάνεια της ταραμοσαλάτας και να αφρατέψει.