Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

491-portobelo1.jpg
Portobello γεμιστά



Xταπόδι στιφάδο με Πορτοκάλι

recipe image
Προστέθηκε απόhrisag, Τρίτη, 26 Ιανουάριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 9 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Νόστιμο και αρωματικό

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλό χταπόδι
  • 1 κιλό κρεμμυδάκια στιφάδου
  • 100 γραμ. κόκκινο κρασί
  • 50 γραμ. ελαιόλαδο
  • 1 φύλλο δάφνης
  • λίγο κύμινο
  • 3-4 κόκκοι πιπέρι
  • 2-3 γαρύφαλλα
  • 1 ξύλο κανέλλας
  • το χυμό από 2 πορτοκάλια
  • λίγο αλάτι
Οδηγίες
  1. Κόβουμε το χταπόδι σε μικρά κομμάτια και το τοποθετούμε σε κατσαρόλα μαζί με μισό φλιτζάνι νερό και το δαφνόφυλλο.
  2. Σιγοβράζουμε για περίπου 5 λεπτά και προσθέτουμε το κρασί και τα κρεμμυδάκια, που στο μεταξύ τα έχουμε περάσει από το τηγάνι και τα έχουμε σβήσει με τον χυμό πορτοκάλι
  3. Τα αφήνουμε να καραμελώσουν
  4. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά.
  5. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοψήνουμε περίπου 40-45 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια
  6. Αν τα πλοκάμια του χταποδιού είναι χοντρά, ίσως χρειαστεί να προσθέσετε ακόμη λίγο νερό
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 28 Ιανουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραία συνταγή για κρασάκι!!!!
Σχόλιο από Margo , Πέμπτη, 28 Ιανουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ενδιαφέρουσα η συνταγή σου hrisag! Χταπόδι σε συνδυασμό με πορτοκάλι δεν έχω δοκιμάσει ξανά. Θα τη φτιάξω σύντομα!
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 28 Ιανουάριος 2010
Στο στιφάδο πάντα μπαίνει φλούδα πορτοκαλιού για ένα υπέροχο άρωμα που του πάει πολύ.
Σχόλιο από marianta , Πέμπτη, 28 Ιανουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Καλή αρχή και από μένα Χρύσα! Αν όλες οι συνταγές σου είναι σαν κι αυτή τότε δεν θα μας φτάνουν τα σκουφάκια κάθε φορά θα διαβάζουμε τις δημιουργίες σου.
Σχόλιο από Bianka , Πέμπτη, 28 Ιανουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
και εγω να πω ενα μπραβο στην Χρυσα
πολλυ ωραια συνταγη
Σχόλιο από hrisag , Πέμπτη, 28 Ιανουάριος 2010
εχετε συνενοηθει βρε κοριτσια?τοσα πολλα σκουφια?να ειστε καλα σας ευχαριστω.
Σχόλιο από marilou , Τρίτη, 02 Φεβρουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Διαφορετική και μυρωδάτη!Μπράβο Χρύσα.
Σχόλιο από Hlianna , Τρίτη, 08 Μάρτιος 2011
Πολύ γευστικό πρέπει νάναι!!!!!Και πολύ καλή φωτό!!!!Λαχταριστή.
Σχόλιο από soulli , Τρίτη, 08 Μάρτιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πέντε σκουφάκια και απο μένα έτσι για να γίνουμε ακόμα περισσότερες!!Φανταστική συνταγή και θα δοκιμαστεί σίγουρα!! Μπράβο σου Χρύσα!!
Μεταφορά στην κορυφή