Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Τζιγερομπουρεκάκια

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Κυριακή, 20 Νοέμβριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Με γέμιση από συκωτάκια κότας είναι η ασυνήθιστη αυτή συνταγή!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλό σφολιάτα.
  • 1 κιλό συκωτάκια κότας ψιλοκομμένα.
  • 3 κουταλιές της σούπας λάδι.
  • 1 ματσάκι κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα.
  • Άνηθο,μαιντανό.Αλάτι ,πιπέρι.
  • Παρμεζάνα 1 φλιτζάνι.
  • Μπεσαμέλ που φτάχνουμε με 2 κουταλιές βούτυρο,2 κουταλιές αλεύρι,1 αυγό,1 φλιτζάνι γάλα ,αλάτι και πιπέρι.
  • Βούτυρο για επάλειψη.
Οδηγίες
  1. Ανοίγουμε την σφολιάτα και την χωρίζουμε σε 24 κομμάτια .
  2. Σε μεγάλο τηγάνι βάζουμε το λάδι και σωτάρουμε τα κρεμμυδάκια, προσθέτουμε τα συκωτάκια και τον άνηθο και τον μαϊντανό. Επίσης βάζουμε το αλάτι και το πιπέρι.
  3. Κρυώνουμε το μείγμα και προσθέτουμε την μπεσαμέλ και το τυρί.
  4. Βουτυρώνουμε τις φόρμες απο τα μάφινς και στρώνουμε μέσα τα φυλλαράκια της σφολιάτας ,γεμίζουμε με το μείγμα μας και κλείνουμε σαν φάκελο.
  5. Αλοίφουμε με βούτυρο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς έως ότου ροδοκοκκινίσουν τα μπουρεκάκια μας.
Σχόλια
Σχόλιο από Νάνα , Τρίτη, 22 Νοέμβριος 2011
Πεντανόστιμα πρέπει να είναι!Θα δοκιμαστούν σίγουρα!Γίνεται και με κάποιο άλλο κρεατικό,για αυτούς που δεν τρώνε συκωτάκια;;;
Σχόλιο από Ε.Φ. , Τρίτη, 22 Νοέμβριος 2011
με κυμάσίγουρα γίνονται Νάνα.
Σχόλιο από Νάνα , Τρίτη, 22 Νοέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Σε ευχαριστώ!Οπότε θα κάνω 12 με συκωτάκια και 12 με κιμά!
Σχόλιο από Margo , Τετάρτη, 23 Νοέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Απίθανο μεζεδάκι τα τζιγερομπουρεκάκια!!!
Μεταφορά στην κορυφή