Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

4356-likerstafiliken.jpg
Λικέρ σταφύλι



Τούρτα ΟRΕΟ

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τετάρτη, 03 Απρίλιος 2013 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ωραιότατη τούρτα με….ΟREO μπισκότα. Νόστιμη και εμφανίσιμη!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες

   Για τη βάση:

  •    25 τεμ μπισκότα Oreo, αλεσμενα με την κρεμα τους πολύ καλά
  •    4 κουταλιές βούτυρο, λιωμένο,

    Για τη γέμιση:

  •    900 γρ τυρί κρέμα φηλαδελφια
  •    200 g ζάχαρη
  •    2 κουταλιές αλεύρι
  •    4 αυγα
  •    2 κρόκους αυγών
  •    50 ml κρέμα γάλακτος
  •    1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλια
  •    15 μπισκότα τεμ (μπισκότα Oreo), χοντροκομμένα

Topping

  •    200 g ξινή κρέμα η κρεμ φρες
  •    20 g ζάχαρη
  •    1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλια
Οδηγίες
  1. Αλεθουμε τα μπισκοτα σε μουλτι πολύ καλά.   Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο, στη συνέχεια, απλωνουμε σε μια λαδωμένη φορμα με στεφάνι 26 εκατοστών στον πατο και στην άκρη και πιέστε καλα. To βάζουμε στο ψυγείο.
  2. Για τη γέμιση:   Χτυπαμε το τυρί κρέμα με το ηλεκτρικό μίξερ χειρός μέχρι να γινει κρεμώδες. Προσθέστε 200 g ζάχαρη και συνεχίζουμε να χτυπάμε για περίπου 3 λεπτά, μέχρι η κρέμα να είναι ωραία και αφράτη. Προσθέστε το αλεύρι. Μετά ριχνουμε ένα ενα τα αυγα και τους κροκους, προσθετουμε και την βανιλια και χτυπαμε να ενωθουν καλα.
  3. Τώρα ριχνουμε το μισό της κρέμας στην φορμα πασπαλίζουμε με τα χοντροκομμένα μπισκοτα και ριχνουμε επάνω το υπόλοιπο της κρέμας, προσεχουμε να εξεχουν στην επιφάνεια Κάποια ψίχουλα μπισκότου.   Βαζουμε την φορμα σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 ° C για 15 λεπτά.
  4. Στη συνέχεια μειωνουμε τη θερμοκρασίας στους 110 ° C βαθμους και ψήστε για άλλα 50 λεπτά. Το σκεπαζουμε με ενα αλουμινοχαρτο για να μην μας γίνει πολυ σκουρο .Μετά 50 λεπτά βγαζουμε το γλυκο από το φούρνο αμέσως, και ανεβάζουμε την θερμοκρασια του φούρνου στους 175 ° C. Βαθμους.
  5. Εν τω μεταξύ, ανακτευουμε τη ξινή κρέμα η το κρεμ φρες με το υπόλοιπη ζάχαρη (50 g) και 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας     και απλώνετε την κρέμα επανω στο ζεστό γλυκο   Ψήστε και πάλι για περίπου 6 λεπτά.
  6. Αφήστε το κέικ κρυώσει και να απολαύσετε!

Λίγα μυστικά ακόμα

Την ξινή κρέμα στο τέλος μπορεί κανείς να παραλείψει αλλα δίνει στην τούρτα στο τέλος απλά ένα όμορφο λευκό και πολύ λευκή εμφάνιση.

Μερικες φορες σχιζετε η επιφανεια της κρεμας μετα το ψησιμο,   γιαυτο αφήστε το γλυκο στο φούρνο να κρυώσει αργά και σιγά-σιγά να καθίσει.

Η συνταγη ειναι απο το σαιτ Chefkoch.de

Σχόλια
Σχόλιο από Parliarita , Τετάρτη, 03 Απρίλιος 2013 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολυ ωραιο!!!!!!!!!!!!
Μεταφορά στην κορυφή