Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Τούρτα με ευωδιαστό λικέρ

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 30 Ιούλιος 2017
none
Περιγραφή

Ευωδιαστή τούρτα με αγαπημένο λικέρ αυγού.

 

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 80 γρ ζαχαρη
  • 80 γρ Βουτυρο
  • 1 Βανίλια
  • 5 αυγα
  • 200 γρ φουντούκια η Αμυγδαλα η Καρυδια αλεσμενα
  • 100 g σοκολάτας (μαύρη σοκολάτα) τριμμενη
  • 2 κουταλιές της σούπας ρούμι
  • 1 κουταλάκι μπεικιν
  • 500 γρ κρέμα γάλακτος
  • 5 -6 κ. σ. Αχνη
  • 2 Βανιλιες
  • 100 -150 γρ Λικερ Αυγου
Οδηγίες
  1. Χτυπαμε με μιξερ τα ασπραδια,τα αφηνουμε στην άκρη.
  2. Με μιξερ Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και 1 πακέτο Ζάχαρη βανίλια, προσθέστε 5 κρόκους αυγών και συνεχίστε με το μιξερ να ανακατεύετε.
  3. Ρίχνετε το ρούμι,Αλευρι ,μπεκιν πάουντερ ,αλεσμενα φουντουκια τα ανακατευουμε Καλα
  4. Τα προσθετουμε σιγα σιγα στο μιγμα με το βουτυρο,ανακατευουμε να ενωθούν Καλλα
  5. Προσθετουμε την μαρεγκα ανακατευουμε ελαφρά.
  6. Βουτυρωνουμε Καλα μια φορμα 28αρα η Ταψακι 30 πασπαλιζουμε με λιγο τριμενο παξιμάδι.Ριχνουμε το μιγμα και ψήνουμε σε ζεστο φουρνο.Για περίπου 40 - Ψήστε 45 λεπτά στους 180 ° C.καντε και το τεστ με το ξυλακι για να δείτε αν εχει ψηθεί, καθε φούρνος ψυνη διαφορετικά. Αφηνουμε να κρυωσει Καλλα
  7. Με μιξερ χτυπαμε την κρεμα γαλακτος με την αχνη και την Βανιλια. Βαζουμε τη μιση επανω στο κρυο παντεσπανι.
  8. Με την άλλη μιση κανουμε με κορνε γυρω γυρω γαρνιτούρα κοντα κοντα Και μετα ριχνουμε επανω στην στρωμένη σαντιγη ( επιφάνεια )Το λικερ, βαζουμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή