Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Σπιτικά Λουκάνικα Πηλίου

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 21 Μάιος 2015
none
Περιγραφή

Φτιάχνουμε μόνοι μας υπέροχα σπιτικά λουκάνικα και τα στεγνώνουμε έξυπνα και γρήγορα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 2.κιλα προβειο κρέας σε κιμά
  • 500 γρ μοσχαρι κιμά
  • 500 γρ χοιρινο σπάλα κομμένο σε πολυ μικρα κομματάκια
  • αλατι δοκιμάζουμε
  • πιπερι μαυρο,
  • μπουκουβο αρκετό
  • ριγανη αρκετή
  • 200 γρ σκόρδο κομμένο
  • 4 κ σ μπαχαρι τριμμενο
  • 1 κιλο κρεμμυδια τριμμενο η Καλύτερα σε σκονη
  • κυμινο αρκετό
  • Θυμαρι αρκετό
  • 2-4 κ σ Καπνιστή πάπρικα σκονη
  • 1 κ σ Παπρικα σκονη γλυκια
  • 1 κ σ Παπρικα σκονη καυτερη
  • Κρασι Κοκινο
  • Ξύδι μπαλσαμικο
  • ( Αν θελουμε βαζουμε και Μείγμα για τρικαλινά λουκάνικα (σε όλα τα μπαχαράδικα, έτσι το ζητάτε)
Οδηγίες
  1. Ανακτευω ολα τα μπαχαρικά με το ψιλοκομμένο κρέας και δοκιμάζω, αν θελω προσθέτω και αλλα καρυκεύματα. Το βάζω στο ψυγείο μια νύχτα. Και μετα γεμίζω το εντερο.
  2. Το πασπαλίζω λιγο με ρίγανη το κρεμάω σε μέρος στεγνο , με αέρα οχι με υγρασία για 24 ώρες να φύγουν τα υγρά και να στεγνώσουν. Εγω το εβαλα στο μπάνιο και εβαλα ανεμιστήρα να στεγνώσει γρήγορα.
  3. Την άλλη μέρα ειναι σχεδόν στεγνά, εχουν παρει ενα σκούρο χρωμα ,μετα στο ψυγείο που το εχω κατεβασει στο 1, δεν θελω να εχει υγρασία, το αφήνω για 2-3 ημέρες όσες πιο πολλές ημέρες ειναι στο ψυγείο τόσο πιο πολυ στεγνώνει μαζεύει και γίνεται πιο νόστιμο. Μετα την ψυξη κατευθείαν στο γκριλ !

Λίγα μυστικά ακόμα

 Μπαχαρικά και ποσότητες της αρεσκείας σας.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή