Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ρολάκια φιλέτου ψαριού με ελαφριά σάλτσα

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Τρίτη, 17 Αύγουστος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 7 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένας ιδιαίτερα εμφανίσιμος τρόπος να σερβίρουμε τα λεπτά φιλέτα ψαριού. Εκτός αυτού είναι και ένας τρόπος  για να μη μας στεγνώσουν κατά το ψήσιμο.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 2 φιλέτα ψαριού  γλώσσας ή παγκάσιους, κομμένα στη μέση κατά μήκος
  • 2 κ.σ. λάδι
  • 1 μικρό ξερό κρεμμύδι τριμμένο
  • Μισή κούπα κρασί λευκό
  • 1 ντομάτα κομμένη σε κυβάκια χωρίς τα ζουμιά τους]
  • Μισό- 1 λεμόνι το χυμό του
  • 3 κ.σ. μαϊντανό
  • 1 κ.σ. βούτυρο
  • Αλάτι , πιπέρι
Οδηγίες



  1. Παίρνω το κάθε κομμάτι του ψαριού, το αλατοπιπερώνω και το τυλίγω σε ρολάκι που το στερεώνω με μια οδοντογλυφίδα.
  2. Στο τηγάνι βάζω το λάδι και σοτάρω το κρεμμύδι.
  3. Προσθέτω τα ρολάκια  και τα αφήνω 3-4 λεπτά γυρίζοντας τα με προσοχή και από την άλλη πλευρά. Στο τέλος σβήνω με το κρασί.
  4. Σκεπάζω το τηγάνι μας με το καπάκι και τα ψήνω σε μέτρια φωτιά περίπου 10 λεπτά.
  5. Αφαιρώ τα ψάρια από το τηγάνι και στο ζουμί του τηγανιού προσθέτω την ντομάτα, το χυμό λεμονιού, το μαϊντανό, το βούτυρο και αφήνω να βράσουν για λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Διορθώνω τη γεύση με αλατοπίπερο. Στο τέλος προσθέτω και τα ρολάκια και καταβάζω από τη φωτιά.
  6. Σερβίρω το ψάρι με σπανάκι σωτέ, τηγανίτες πατάτας, ψητά λαχανικά ή και με πράσινη σαλάτα.
Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορεί να γίνει και στο φούρνο στους 200ο σκεπασμένο  περίπου 20-30 λεπτά.

Σχόλια
Σχόλιο από Bianka , Κυριακή, 22 Αύγουστος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
μπραβο για την εμφανηση και για την συνταγη
πολυ ωραια μπραβο Ηλιαννα
Σχόλιο από hrisag , Κυριακή, 22 Αύγουστος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Απαιχτο!!!!!!!!!!
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 23 Αύγουστος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Υπέροχο υγιεινό κι αρωματικό πιάτο!!
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 01 Σεπτέμβριος 2010
H φωτογραφία από τη Bianka που έφτιαξε τη συνταγή.
a
Σχόλιο από Bianka , Τετάρτη, 01 Σεπτέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ηλιαννα μου ειναι πολυ καλη η συνταγη σου
ευκολη και γρηγορη μπραβο
σου βαζω και παλι τα σκουφακια γιατι σου αξειζουν
Σχόλιο από vasiliki ver , Παρασκευή, 29 Απρίλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ καλό και ελαφρύ φαγητό!!!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Παρασκευή, 29 Απρίλιος 2011
Εφτιαξα σήμερα τα ρολάκια έγιναν πολύ νόστιμα,πρόσθεσα και πιπεριές,τέλειο ελαφρύ φαγητό!!!
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 29 Απρίλιος 2011
H φωτογραφία από Βασιλική που έφτιαξε τη συνταγή.
Μεταφορά στην κορυφή