Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ψάρι φιλέτο Chakalaka

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Σάββατο, 03 Ιούλιος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένα φαγητό από τη Νότια Αφρική !

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες

4 φιλέτα μέτρια ψάρι
5 δόντια σκόρδο σε κυβάκια κομμένα
1 χούφτα βασιλικό κομμένο
200 γρ κρέμα γάλακτος
2 κρόκους αυγού
50 γρ πατατάκια Chips με γεύση Chakalaka ελαφρά τριμμένα
χυμό από λεμόνι
αλάτι , φρεσκοτριμενο πιπέρι
λίγο τριμμένο τρίχρωμο πιπέρι
λίγο τσιλι τριμμένο

Οδηγίες



Βάζουμε τα φιλέτα σε ένα πυρέξ , αλατίζουμε και πιπερώνουμε με το τρίχρωμο πιπέρι .

Ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με το λεμόνι μέχρι να γίνει μια κρέμα .

Ρίχνουμε και τους κρόκους , το σκόρδο , το βασιλικό , αλατίζουμε και πιπερώνουμε .

Προσθέτουμε και τα Chakalaka - Chips και ανακατεύουμε ελαφρά .

Το μείγμα αυτό το βάζουμε επάνω στα φιλέτα και πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο τσιλι .

Aνάβουμε τον φούρνο στους 200 βαθμους .

Βάζουμε στον φούρνο στην κατω θέση του φουρνου και  στο κάτω μερος και ψήνουμε 20 λεπτα, μετα το βαζουμε για λιγο στο γκριλ να παρη χρωμα απο πανω.

Σχόλια
Σχόλιο από marianta , Τετάρτη, 07 Ιούλιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ιδιαίτερη συνταγούλα Μπιάνκα!
Σχόλιο από Margo , Τετάρτη, 07 Ιούλιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πρέπει να είναι πολύ νόστιμη αυτή η συνταγή για φιλέτο ψαριού με τόσο νόστιμη κρούστα!!
Μεταφορά στην κορυφή