Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Πρασόπιτα με κιμά και χειροποίητη ζύμη

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Πέμπτη, 31 Οκτώβριος 2013
none
Περιγραφή

Πολύ νόστιμη πρασόπιτα με ζύμη από τη συνταγή , Ζουμερή και πικάντικη πρασόπιτα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • Ζύμη φύλλου 2 δόσεις από εδώ

Για την Γέμιση:

  • 1 κιλο Πρασα καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φετουλες
  • Μισο κιλο Κιμα
  • 100 γρ. (Bacon) Μπέικον
  • Κυβο απο λαχανικα
  • Μοσχοκάρυδο
  • Μαϊντανό, Ανιθο, Πιπερι και Καγιέν
  • 2 πακέτα Κρέμα γάλακτος
  • 1 ποτηράκι κρασί άσπρο
  • 2 κ.σ. τυρι κρεμα
  • μισο γιαουρτι
  • 1 αυγό και λίγο γάλα (Για να ανακατώσω το αυγό)
  • λίγο τριμμένο τυράκι
Οδηγίες
  1. Για το φύλλο κάνω ότι λέει η συνταγή.
  2. Σε μια Κατσαρολα Βαζω το λαδακι και σοτάρω τον Κιμα καλα με το μπεικον. Το σβηνω με ασπρο Κρασι, το αφήνω λιγο να πάρει μια βραση να εξατμιστεί λίγο το κρασι και βαζω το πρασο και τα υπόλοιπα μπαχαρικα και την κρεμα γαλακτος, το τυρακι και το γιαούρτι και ανακατεβω.
  3. Χαμηλώνω το μάτι της κουζίνας και ανακατεύω το αυγό με το γαλα και το ριχνω μεσα στο πρασο.
  4. Παιρνω ενα ταψακι ή πιρεξ 35Χ35 ποντους και το περναω με το πινέλο κουζίνας με βούτυρο η λαδι.     Ανοιγω τη ζυμη και ρίχνουμε το μίγμα μεσα στο ταψακι μας.
  5. Πασπαλιζω με λίγο τυρακι απο πανω και το βαζω στο προθερμασμενο φουρνο στους 180ο και ψηνουμε για 35 λεπτα περίπου.

 

Λίγα μυστικά ακόμα
  • Την άλλη φορά που θα το ξανακανω, θα κανω την διπλη δόση για να εχω πιο πλουσιο πατο! Το προτείνω και σε σας.
  • Η ζύμη είναι πολύ νόστιμη και τραγανη
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή