Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Πιτσάκια με αραβική πίτα

recipe image
Προστέθηκε απόMargo, Παρασκευή, 17 Ιούλιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Νόστιμα και γρήγορα πιτσάκια για πάρτυ ή για μια φιλική συγκέντρωση που δεν θα αφήσουν κανέναν αδιάφορο !
Συστατικά
  • Ατομικές μικρές αραβικές πιτούλες
  • Σάλτσα πίτσας (βλ. ""Pizza Margherita")
  • Τυριά τριμμένα (ρεγκάτο, γραβιέρα, πεκορίνο, κασέρι)
  • Ροδέλες πιπεριάς πράσινης και κόκκινης
Οδηγίες

 

  • Στρώνουμε χαρτί ψησίματος σε ένα ταψί.
  • Ακουμπάμε επάνω τις αραβικές πιτούλες.
  • Προσθέτουμε από 1 κουτ. σ. σάλτσα μόνο στο κέντρο απλώνοντάς την ελαφρώς και πάντα διατηρώντας γύρω-γύρω περιθώριο χωρίς σάλτσα.
  • Ρίχνουμε τα τριμμένα τυριά και επάνω προσθέτουμε τις χρωματιστές ροδέλες πιπεριάς.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200oC για περίπου 10-15 λεπτά.
  • Τρώγονται ζεστά.

 

 


 

Λίγα μυστικά ακόμα
  • Με βάση την αραβική πίτα μικρή-ατομική ή μεγάλη μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε επικάλυψη σε υλικά.
  • Μπορούμε να έχουμε φτιάξει τη σάλτσα από μια μέρα νωρίτερα ή από το πρωί, να τη βάλουμε σε δοχείο με καπάκι στο ψυγείο (διατηρείται για 3 ημέρες) και να φτιάχνουμε πιτσάκια όποτε χρειαστούμε, φρέσκα ακόμη και για μια απρόοπτη επίσκεψη για μεζεδάκι με μπύρα.

 

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 19 Ιούλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Στολίδια πανεύκολα έφτιαξες και πάλι, Μargo!!!!!!Μπορούν να γίνουν και διάφορες παραλλαγές!!!!!!!
Σχόλιο από Ε.Φ. , Κυριακή, 14 Νοέμβριος 2010
Πανέμορφα και νόστιμα σίγουρα!
Μεταφορά στην κορυφή