Πατάτες...μπαλονάκια
- Πατάτες,όσες θέλουμε
- Αλάτι
- Πλένουμε καλά τις πατάτες και εάν δεν μας αρέσουν με τη φλούδα, τις καθαρίζουμε.
- Τις κόβουμε στη μέση, τις αραδιάζουμε σε ταψί με την κομμένη πλευρά προς τα επάνω και ρίχνουμε μπόλικο αλάτι. Πρέπει να καλυφθεί όλη η επιφάνεια της πατάτας!
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς περίπου 45 λεπτά.
- Δημιουργείται μια κρούστα η οποία πρέπει να έχει ροδίσει και φουσκώσει σαν μπαλονάκι.
Μπορείτε μετά το ψήσιμο να αλείψετε με βούτυρο ή ελαιόλαδο, να ρίξετε πιπέρι ή ρίγανη. Συνοδεύεται επίσης με κάποια σάλτσα!
και σερβιρουμε με ολα τα κρεατα και λαχανικα;