Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Παγκάσιους αρωματισμένο με δεντρολίβανο

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Πέμπτη, 05 Αύγουστος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 6 χρήστες ψήφισαν
κανένας
Περιγραφή

Είναι ένα ψάρι που μοιάζει με τη γλώσσα και το βρίσκουμε φρέσκο σε φιλέτο ή και κατεψυγμένο . Είναι νόστιμο και φτηνό ψάρι . Στη συνταγή αυτή έχει αρωματιστεί με ψιλ / νο δεντρολίβανο και έχει αποκτήσει γεύση και άρωμα ! Ανάλαφρο και για δίαιτα .

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 2 φιλέτα παγκάσιους
  • 4-5 κ.σ. λάδι
  • ½ - 1 λεμόνι το χυμό του
  • Αλάτι , πιπέρι
  • 1 κ.σ. Ψιλοκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο
Οδηγίες



Απλώνω το παγκάσιους σε πυρέξ , αφού το αλατοπιπερώσω .

Το ραντίζω με το λεμόνι , το λάδι και ρίχνω και το δεντρολίβανο .

Ψήνω στους 200 ο περίπου 20 λεπτά . Αν θέλουμε , στο τέλος το ροδοκοκκινίζουμε στο γκριλ .

Λίγα μυστικά ακόμα
  • Μην βάλετε ξερό δεντρολίβανο , θα έχει βαριά γεύση .
  • Εναλλακτικά βάλτε ρίγανη αντί για δεντρολίβανο .
Σχόλια
Σχόλιο από marianta , Δευτέρα, 09 Αύγουστος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Απλή και ελαφριά συνταγούλα με υγειινότατο ψαράκι!
Σχόλιο από hrisag , Δευτέρα, 09 Αύγουστος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
μμμμμ! ωραιο ψαρακι,απλα και νοστιμα μαγειρεμενο!
Σχόλιο από sofouleli , Δευτέρα, 09 Αύγουστος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραία ιδέα για ψητο ψαράκι και θα ήθελα να ρωτήσω και η γλώσσα γίνεται έτσι; γιατί μόνο τηγανιτή την κάνω.
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 09 Αύγουστος 2010
Σοφία, φυσικά και γίνεται και με γλώσσα. Θα σας δώσω σύντομα και άλλη συνταγή με γλώσσα ή παγκάσιους αυτά τα 2 ψάρια που μοιάζουν πολύ. Στο μόνο που δε μοιάζουν τα ψάρια αυτά είναι στην τιμή. Το παγκάσιους είναι πιο φτηνό
Σχόλιο από vasiliki ver , Τετάρτη, 27 Απρίλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Νοστιμότατο πιάτο Ηλιάννα!!!!!!!!!!το δενδρολίβανο στα ψάρια δίνει υπέροχη γεύση!!
Μεταφορά στην κορυφή