Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Παγκάσιους αρωματισμένο με δεντρολίβανο

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Πέμπτη, 05 Αύγουστος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 6 χρήστες ψήφισαν
κανένας
Περιγραφή

Είναι ένα ψάρι που μοιάζει με τη γλώσσα και το βρίσκουμε φρέσκο σε φιλέτο ή και κατεψυγμένο . Είναι νόστιμο και φτηνό ψάρι . Στη συνταγή αυτή έχει αρωματιστεί με ψιλ / νο δεντρολίβανο και έχει αποκτήσει γεύση και άρωμα ! Ανάλαφρο και για δίαιτα .

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 2 φιλέτα παγκάσιους
  • 4-5 κ.σ. λάδι
  • ½ - 1 λεμόνι το χυμό του
  • Αλάτι , πιπέρι
  • 1 κ.σ. Ψιλοκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο
Οδηγίες



Απλώνω το παγκάσιους σε πυρέξ , αφού το αλατοπιπερώσω .

Το ραντίζω με το λεμόνι , το λάδι και ρίχνω και το δεντρολίβανο .

Ψήνω στους 200 ο περίπου 20 λεπτά . Αν θέλουμε , στο τέλος το ροδοκοκκινίζουμε στο γκριλ .

Λίγα μυστικά ακόμα
  • Μην βάλετε ξερό δεντρολίβανο , θα έχει βαριά γεύση .
  • Εναλλακτικά βάλτε ρίγανη αντί για δεντρολίβανο .
Σχόλια
Σχόλιο από marianta , Δευτέρα, 09 Αύγουστος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Απλή και ελαφριά συνταγούλα με υγειινότατο ψαράκι!
Σχόλιο από hrisag , Δευτέρα, 09 Αύγουστος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
μμμμμ! ωραιο ψαρακι,απλα και νοστιμα μαγειρεμενο!
Σχόλιο από sofouleli , Δευτέρα, 09 Αύγουστος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραία ιδέα για ψητο ψαράκι και θα ήθελα να ρωτήσω και η γλώσσα γίνεται έτσι; γιατί μόνο τηγανιτή την κάνω.
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 09 Αύγουστος 2010
Σοφία, φυσικά και γίνεται και με γλώσσα. Θα σας δώσω σύντομα και άλλη συνταγή με γλώσσα ή παγκάσιους αυτά τα 2 ψάρια που μοιάζουν πολύ. Στο μόνο που δε μοιάζουν τα ψάρια αυτά είναι στην τιμή. Το παγκάσιους είναι πιο φτηνό
Σχόλιο από vasiliki ver , Τετάρτη, 27 Απρίλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Νοστιμότατο πιάτο Ηλιάννα!!!!!!!!!!το δενδρολίβανο στα ψάρια δίνει υπέροχη γεύση!!
Μεταφορά στην κορυφή