Νοστιμούλια

Όταν έφτιαξα τα συγκεκριμένα γλυκάκια, ρώτησα την κόρη μου αν της αρέσουν και μου απάντησε ότι είναι νοστιμούλια. Έτσι λοιπόν τα βαφτίσαμε "νοστιμούλια"
- 300 γραμ. αμυγδαλόπαστα
- 50 γραμ. ινδοκάρυδο
- 3 κουταλιές της σούπας λικέρ κεράσι ή κονιάκ
- 30 κερασάκια μαρασκίνο ή γλυκό του κουταλιού
- 150 γραμ. λιωμένη κουβερτούρα ή σοκολάτα γάλακτος
- πολύχρωμη τρούφα ή τριμμένα αμύγδαλα για διακόσμηση
- Ζυμώνουμε την αμυγδαλόπαστα με το ινδοκάρυδο και το λικέρ ή το κονιάκ.
- Παίρνουμε ένα μικρό κομμάτι απ αυτό το μίγμα, το ανοίγουμε λίγο στην παλάμη μας και κλείνουμε μέσα ένα κεράσι.
- Βάζουμε τα γλυκάκια μας λίγο στην κατάψυξη να παγώσουν και κατόπιν τα βουτάμε στη λιωμένη σοκολάτα.
- Μπορούμε να τα καλύψουμε ολόκληρα ή το μισό μέρος τους στη σοκολάτα.
- Τα πασπαλίζουμε με χρωματιστή τρούφα ή τριμμένο αμύγδαλο




