Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3941-kekakiavissino.jpg
Κεκάκια με βύσσινο



Μπισκότα της Αποκριάς

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 03 Φεβρουάριος 2013 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Είναι μια συνταγή Γερμανική που την φτιάχνουμε τις Αποκριές και την Πρωτοχρονιά και κανονικά έχουν το σχήμα του Αμύγδαλου και τα λέμε  Mutzenmandeln Δηλ. αμύγδαλο!

Συστατικά
  •     3 αυγα
  •     2 Κρόκοι
  •     175 γρ Ζάχαρη αχνη
  •     20 ml Κονιάκ
  •     1 πρέζα Αλάτι
  •     500 γρ Αλεύρι
  •     75 γρ Αμυγδάλου αλεσμένα
  •     λιγο αρωμα πικραμυγδαλο αν θελουμε
  •     2 κουταλάκι του γλυκού κοφτά Μπέικιν  πάουντερ
  •     90 γρ βουτυρο η μαργαρινη μαλακό
  •     100 γρ Ζάχαρη αχνη για το πασπαλισμα
  •     Λάδι ελαφρυ για τηγανισμα
Οδηγίες
  1. Χτυπαμε Τα αυγά με τους κροκους με την αχνη, το αλάτι και το κονιακ να αφρατεψουν καλα, σχεδον 10 λεπτα.
  2. Ριχνουμε και το μαλακό βούτυρο και τα αλεσμενα Αμύγδαλα τα ανακατεύουμε Καλα.     Ρίχνουμε σιγα σιγα και το αλεύρι με το μπέικιν    και ζυμώνουμε με το γάντζο.
  3. Παίρνουμε λίγη ζύμη με ενα κουταλακι και το πλαθουμε σε παχος και μακρος όσο ειναι το μικρο μας δάχτυλο
  4.  Σε ένα βαθύ τηγάνι η φριτεζα  βαζουμε το λαδι να καψει  καπου στους 180 ° και τηγανιζουμε εως να ροδίσουν καπου στα σε 4-5 λεπτά, οχι περισσοτερο γιατι θα ειναι μετα πολυ ξεροψημενα.
  5.  Σερβίρετε πασπαλισμένες με ζάχαρη αχνη

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορουμε την ζυμη να την ανοιξουμε σε ενα φυλο και να κοψουμεμε κουπ σε σχημα αμυγδαλο.

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 11 Απρίλιος 2013
Μια φίλη έγραψε μια απορία, αλλά δεν εμφανίστηκε: Bianka αυτα τα ωραιοτατα μπισκοτα πρεπει να τα φαμε την ιδια μερα? Αν τα εχουμε και για αλλες μερες λες να μην ειναι καλα? π.χ. τα κανονικα μπισκοτα μπορουμε να τα εχουμε για πολυ καιρο και να τα τρωμε ετσι ειναι και αυτα?
Σχόλιο από Bianka , Πέμπτη, 11 Απρίλιος 2013
Τρώγονται και την αλλη μέρα ! Μπορείς μονο 4 ημέρες παραπάνω δεν γεινετε γιατι σκλειρενουν πολυ
Μεταφορά στην κορυφή