Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μπακαλιάρος πλακί

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Πέμπτη, 03 Φεβρουάριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ο γνωστός μπακαλιάρος μπαίνει στο φούρνο μετά το ξαρμύρισμα!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου.
  • 3 κρεμμύδια φέτες κομμένα.
  • 4 σκελίδες σκόρδο κομμένες φετάκια.
  • 5 μέτριες πατάτες κομμένες φέτες.
  • 4 μέτριες ντομάτες κομμένες φέτες.
  • 10 ελιές καλαμών κομμένες φετάκια.
  • 1/2 φλιτζάνι λάδι.
  • 1 ποτήρι νερό.
  • 1/2 ποτήρι κρασί άσπρο.
  • πιπέρι.
  • Μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Οδηγίες
  1. Κόβουμε σε μικρές μερίδες τον μπακαλιάρο. Τον  ξαρμυρίζουμε  για 24 ώρες αλλάζοντας συχνά το νερό.
  2. Σε μέτριο ταψί στρώνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Από πάνω βάζουμε τις πατάτες ,τα κομμάτια του μπακαλιάρου, τις ντομάτες τις ελιές ,το μαϊντανό, το πιπέρι το κρασί και το νερό.
  3. Βάζουμε  το λάδι και τον ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς περίπου50 λεπτά.
Λίγα μυστικά ακόμα

Μια πιο υγιεινή εκδοχή του μπακαλιάρου!

Σχόλια
Σχόλιο από annakats , Σάββατο, 05 Φεβρουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραία αυτή η εκδοχή του μπακαλιάρου.
Εύκολο με απλά και υγειινά υλικά.Σ΄ευχαριστούμε Ειρήνη.
Σχόλιο από hrisag , Σάββατο, 05 Φεβρουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Οπως και να μαγειρευτει ο μπακαλιαρος δεν παυει να ειναι απο τα καλυτερα πιατα.Εδω πολυ καλη η εκδοχη με τα λαχανικα,μενει και ζουμερος,θα ειναι νοστιμοτατος.
Σχόλιο από Margo , Κυριακή, 06 Φεβρουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πραγματικά ο μπακαλιάρος είναι αγαπημένος των Ελλήνων με όλες του τις παραλλαγές. Πολύ ωραίο φαγητό Ειρήνη!
Μεταφορά στην κορυφή