Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1799-indikorolokima1.jpg
Iνδικό ρολό με κιμά



Mοσχαράκι Στρογγάνοφ

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τρίτη, 06 Ιούλιος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένα πολύ νόστιμο και γρήγορο πιάτο , για εξαιρετικές περιπτώσεις !

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες

600 γρ . μοσχάρι φιλέτο σε λωρίδες κομμένο
2 κ. γλ . αλεύρι
10 μικρά αγγουράκια τουρσί σε μικρά κομματάκια κομμένα
5 ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κομματάκια ή 1 κονσέρβα ντομάτα
300 ml ζωμό κρέατος
500 γρ . φρέσκα μανιτάρια ή κατεψυγμένα σε φέτες
2 κ , σ . φυτίνη
200 γρ κρέμα γάλακτος ή Crème fraîche
αλάτι , πιπέρι τρίχρωμο

Οδηγίες




Στο τηγάνι βάζουμε τη φυτίνη και τηγανίζουμε το κρέας .

Το βγάζουμε και το βάζουμε σε ένα πιάτο και πασπαλίζουμε με το αλεύρι .

Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε τα μανιτάρια να πάρουν λίγο χρώμα , μετά το ζωμό κρέατος ,
τα αγγουράκια και την ντομάτα , αλάτι , πιπέρι και αφήνουμε για 20 λεπτά να βράσει η σάλτσα .

Προσθέτουμε και το κρέας , ανακατεύουμε και αφήνουμε για 2 λεπτά , ρίχνουμε και το κρεμ φρες ή την κρέμα γάλακτος .

Ανακατεύουμε να ενωθούν και σερβίρουμε με ρύζι και σαλάτα .

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 12 Ιούλιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραία συνταγή για το μοσχαράκι!!
Σχόλιο από m54 , Δευτέρα, 13 Δεκέμβριος 2010
Τα αγγουρακια ειναι απαραιτητα? Δεν μπορω να φανταστω το συνδυασμο στις γευσεις.
Σχόλιο από Bianka , Δευτέρα, 13 Δεκέμβριος 2010
κανονικα ναι,αν δεν σας αρεσουν μην τα βαζης
Σχόλιο από m54 , Τρίτη, 21 Δεκέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Το εφτιαξα στο χθεσινο τραπεζι και ηταν τελειο . Αλλο τόσο να ειχα θα το ειχαν φαει . Η σαλτσα του υπεροχη .Στην κυριολεξία γλειψαν τα πιατα ολες. Τα αγγουρακια πάντως δεν τα εβαλα.
Μεταφορά στην κορυφή