Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μέτρημα υλικών
akshpatil 12.5.2020 15:46
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μηλόπιτα τραγανή στο τσακ μπαμ

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Παρασκευή, 12 Ιανουάριος 2018
none
Περιγραφή

Εύκολη μηλόπιτα ζουμερή και γεμιστή.

Συστατικά
  • 125 γρ βούτυρο
  • 125 γρ ζάχαρη
  • 1 αυγό
  • 2 βανίλιες
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 250 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 3-4 μέτρια μήλα
  • 3-4 κουταλιές κομπόστα
  • 1-2 κουταλιές ζελέ μήλο
  • καρύδια
  • κανέλλα
Οδηγίες
  1. Φτιάχνουμε τη ζύμη και τη βαζουμε σε μεμβράνη και την βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  2. Εν το μεταξύ καθαρίζω τα μήλα, τα κόβω σε κομμάτια, Και βάζω την κανέλα, κομπόστα και ζελέ, καρύδια σε κομματάκια και τα ανακατεύω.
  3. Μοιραζω τη ζύμη σε 2 μέρη, βάζω βούτυρο στο ταψάκι 22×25 μέγεθος. και ανοίγω την ζύμη να πάει παντού με το χέρι,και αν χρειαστεί με λίγο αλεύρι στο χέρι, έτσι να ανέβει λίγο στα πλάγια.
  4. Βαζω την γέμιση πάνω στη ζύμη να πάει παντού, και βάζω και λίγο καρύδια.
  5. Την άλλη μισή βάζω σε μεμβράνη, και σκεπαζω πάλι με μεμβράνη και ανοίγω με τον πλαστή στο μέγεθος του ταψιού.Βάζω πανω απο τα μήλα, και σκεπαζω
  6. Λιώνουμε λίγο βούτυρο και το βάζω επάνω με ένα πινέλο και πιέζω τα πλάγια να κλείσει.
  7. Κανω μαχαιριές ή πιρουνιες,βάζω λίγη κανέλα, καστανή ζάχαρη, αμύγδαλα, Και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 β.για 30-40 λεπτά.
  8. Καλή επιτυχία

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή