Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Who is Highest Possibly toward Incorporate a Break
Rickey 16.8.2021 6:30
Costs Dion Dawkins towards To start with Qualified
Rickey 16.8.2021 6:29
Απ:NFL reinstates Cowboys Aldon Smith, who las...
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Μπισκότα πραλίνας
jiuer7845 7.8.2021 13:06
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Re: Как создать новую тему в crpsc.org.br ??
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

260-milfeigfraoylesken.jpg
Μιλφέιγ με φράουλες



Μηλόπιτα τραγανή στο τσακ μπαμ

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Παρασκευή, 12 Ιανουάριος 2018
none
Περιγραφή

Εύκολη μηλόπιτα ζουμερή και γεμιστή.

Συστατικά
  • 125 γρ βούτυρο
  • 125 γρ ζάχαρη
  • 1 αυγό
  • 2 βανίλιες
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 250 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 3-4 μέτρια μήλα
  • 3-4 κουταλιές κομπόστα
  • 1-2 κουταλιές ζελέ μήλο
  • καρύδια
  • κανέλλα
Οδηγίες
  1. Φτιάχνουμε τη ζύμη και τη βαζουμε σε μεμβράνη και την βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  2. Εν το μεταξύ καθαρίζω τα μήλα, τα κόβω σε κομμάτια, Και βάζω την κανέλα, κομπόστα και ζελέ, καρύδια σε κομματάκια και τα ανακατεύω.
  3. Μοιραζω τη ζύμη σε 2 μέρη, βάζω βούτυρο στο ταψάκι 22×25 μέγεθος. και ανοίγω την ζύμη να πάει παντού με το χέρι,και αν χρειαστεί με λίγο αλεύρι στο χέρι, έτσι να ανέβει λίγο στα πλάγια.
  4. Βαζω την γέμιση πάνω στη ζύμη να πάει παντού, και βάζω και λίγο καρύδια.
  5. Την άλλη μισή βάζω σε μεμβράνη, και σκεπαζω πάλι με μεμβράνη και ανοίγω με τον πλαστή στο μέγεθος του ταψιού.Βάζω πανω απο τα μήλα, και σκεπαζω
  6. Λιώνουμε λίγο βούτυρο και το βάζω επάνω με ένα πινέλο και πιέζω τα πλάγια να κλείσει.
  7. Κανω μαχαιριές ή πιρουνιες,βάζω λίγη κανέλα, καστανή ζάχαρη, αμύγδαλα, Και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 β.για 30-40 λεπτά.
  8. Καλή επιτυχία

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή