Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κρουασανάκια με φουντούκια

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 11 Σεπτέμβριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Απίθανα κρουασάν πλασμένα με φουντούκια και ζάχαρη!
Συστατικά
  • 200 γρ βούτυρο
  • 200 γρ τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια
  • 300 γρ Αλεύρι
  • 50 γρ Ζάχαρη καφέ
  • 50 γρ Λευκή ζάχαρη
  • 50 γρ Φουντούκια, αλεσμένα
Οδηγίες



  1. Ζυμώνουμε το βούτυρο, το τυρί κρέμα και το αλεύρι σε μια ομαλή ζύμη. Την τυλιγουμε με μεμβρανη και τοποθετούμε τουλάχιστον για 2 ώρες ή μια νυχτα στο ψυγειο
  2. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 4 ίσα μέρη το καθένα ζυγίζει στα 170 γρ
  3. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με τα φουντούκια. Χωρίζουμε σε 4 ίσα μέρη το καθε μερος ζυγίζει στα 45 γρ
  4. Παίρνουμε τον πατο απο μια φορμα (περίπου 26 εκ. διάμετρο) πασπαλιζουμε με το ενα μερος ζαχαρης και ενα μερος ζυμης και ανοιγουμε ενα φύλο και το χωριζουμε στα 8 κομματια, τα τυλιγουμε απο το πιο φαρδυ μερος σε κρουσαν
  5. Βαζουμε τα κομμάτια σε μια λαμαρινα με λαδοχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμου,  για 25 λεπτα μέχρι να γινουν χρυσοξανθα
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Τα βαζουμε σε κουτι για μπισκοτακια και τα κραταμε 1 εβδομαδα!
  • Αν θελετε βαζετε πιο πολλη  ζαχαρη και φουντουκια μεσα
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Τι πρωτότυπη συνταγή είναι αυτή και πανεύκολη!!!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2011
Μπράβο Μπιάνκα πολύ νόστιμα πρέπει να είναι τα κρουασανάκια!!!!!!!!!!!!!!!!
Σχόλιο από Parliarita , Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote image
Bianka πολυ ωραια και πολυ διαφορετικα τα κρουασανακια σου θα τα φτιαξω το συντομοτερο. Το βουτυρο το δουλευουμε κρυο η σε θερμοκρασια δωματιου?
Σχόλιο από Bianka , Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2011
Parliarita εγω το εβαλα κρυο,μπορης να το βαλης και απο θερμοκρασια δωματιου!ετσι και αλοιως θα το ζυμωσεις και μετα θα το βαλης παλι στο ψυγειο για να σφειξη και να μπορης να το ανοιξης ευκολα
Σχόλιο από gaknis , Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2011
Ωραία τα κρουασανάκια σου αδελφούλα μπράβο αλλά τι θα γίνει με κείνη την δίαιτα?Άραγε στον Νίκο θα αρέσουν?
Σχόλιο από Bianka , Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2011
Σηγορα Αλεκα θα του αρεσουν !!με την Διαιτα;ακομη!
Σχόλιο από Margo , Τετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραία, με νόστιμα υλικά! Η δε εμφάνισή τους καταπληκτική!!!
Σχόλιο από giotasamos , Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
τα έφτιαξα και ήταν όντως θεικά. Μπράβο!!!!!!!!!!!!
Μεταφορά στην κορυφή