Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1799-indikorolokima1.jpg
Iνδικό ρολό με κιμά



Κροκέτες από κρέας

recipe image
Προστέθηκε απόhrisag, Τετάρτη, 27 Ιανουάριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 7 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Γίνονται από περισσεύματα ψητού, αλλά και βραστού κρέατος

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 2 φλιτζάνια τσαγιού ψιλοκομμένο κρέας
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού μπεσαμέλ σφικτή
  • μισό φλιτζάνι τσαγιού κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 2 κρόκοι αυγών (τα ασπράδια για το πανάρισμα)
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • φρυγανιά
  • λάδι για τηγάνισμα
Οδηγίες
  1. Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια
  2. Το βάζουμε σε σκεύος και προσθέτουμε τους κρόκους ελαφρά χτυπημένους, το τυρί, την μπεσαμέλ, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό και αλατοπίπερο
  3. Ανακατεύουμε και αφήνουμε περίπου 10 λεπτά.
  4. Πλάθουμε  στρογγυλές κροκέτες, τις βουτάμε στην φρυγανιά και κατόπιν στα ασπράδια (τα έχουμε χτυπήσει ελαφρά με 2 κουταλιές νερό)
  5. Έπειτα πάλι στην φρυγανιά.
  6. Τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, αλλά σε σιγανή φωτιά, μέχρι να ροδίσουν
  7. Τις στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Σχόλια
Σχόλιο από marianta , Παρασκευή, 29 Ιανουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραιότατη συνταγή Χρύσα που αξίζει πολλά σκουφάκια! Εδώ έχουμε μόνο πέντε αλλά πολλαπλασιάζονται.
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 29 Ιανουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote image
Μια συνταγή που αξιοποιούμε με τον πιο πικάντικο τρόπο τα απομεινάρια του ψημένου κρέατος!!!
Σχόλιο από Margo , Παρασκευή, 29 Ιανουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ενδιαφέρουσα συνταγή hrisag! Ωραία ιδέα για κρέας που μας έχει μείνει και πολλές φορές δεν ξέρουμε πως να το αξιοποιήσουμε!
Σχόλιο από marilou , Τρίτη, 02 Φεβρουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote image
Θα φροντίζω να έχω πάντα περίσσευμα κρέατος!!
Μεταφορά στην κορυφή