Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1938-prosforo1.jpg
Πρόσφορο



Βαυαρέζικο Κότσι

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Σάββατο, 03 Οκτώβριος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 5 χρήστες ψήφισαν
none
Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 4 κότσια χοιρινά
  • 2 κ,σ Φυτίνη
  • 2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 800 ml. ζωμό κρέας ή κνορ
  • μουστάρδα
  • 250 γρ. μπυρα μαύρη
Οδηγίες

  1. Πλένουμε τα κότσια τα αλείφουμε με την μουστάρδα,  αλατίζουμε και πιπερώνουμε
  2. Βάζουμε την Φυτίνη να κάψει και ρίχνουμε τα κότσια μέσα να πάρουν χρώμα
  3. Μπορούμε να τα φτιάξουμε και από βραδύς και την άλλη μέρα να τα ψήσουμε
  4. Ρίχνουμε και τα κρεμμύδια ,ανακατεύουμε να πάρουν και αυτά χρώμα
  5. Βάζουμε τα κότσια σε ένα πυρέξ και ρίχνουμε μέσα τον ζωμό κρέατος
  6. Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούς
  7. Βάζουμε το πυρέξ και αφήνουμε τα κότσια για 3 1/2 ώρες να ψηθούν και τα προσέχουμε να μην μας καούν
  8. Ανάμεσα τα περιχύνουμε συχνά με την μαύρη μπύρα και αν χρειαστεί ακόμη λίγο ζωμό, για να γίνουν ωραία, σκούρα και ζουμερά
  9. Δοκιμάζουμε την σάλτσα αν χρειαστεί αλάτι και πιπέρι και λίγη μουστάρδα ακόμη

Τιπ

  1. Δοκιμάστε να το φτιάξετε και στην σακούλα
  2. Βάλτε τα όλα μετά το τσιγάρισμα στην σακούλα και μετά στον φούρνο,
  3. επάνω στο ταψί  βέβαια να είναι η σακούλα
  4. Θα σας γίνει λουκούμι
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 04 Οκτώβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Δε μαρινάρεις καθόλου τα κότσια, τα ψήνεις απευθείας;
Σχόλιο από Bianka , Κυριακή, 04 Οκτώβριος 2009
οχι δεν το μαριναρω,το καβουρντιζω οπως γραφω και στην συνταγη και μετα στο φουρνο για να ψυθη και να πιαση κρουστα
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ροδοκόκκινο και λαχταριστό αυτό το Βαυαρέζικο κότσι. Αν δεν έχουμε σακούλα ψησίματος θα μπορούσαμε να το ψήσουμε σε γάστρα με το καπάκι της;
Σχόλιο από Bianka , Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2009
μαργκο μου αυτο γεινετε στο ταψι αν εχεις πολλα η στο πυρεξ αν εχεις μεχρι 2-3 κοτσια
και εγω δεν το εχω κανει στην σακουλα δεν χρειαζετε σακουλα γεινετε και χωρις αυτο με την σακουλα το εγραψα ως Τιπ
Σχόλιο από Νένα , Τετάρτη, 07 Οκτώβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Μ αρέσει πολύ το κότσι έτσι. Με βολεύει πολύ η συνταγή σου Bianka. Θα το δοκιμάσω σε γάστρα, απλώς δεν θα βάλω όλο το ζωμό. Θα το ελέγχω και αναλόγως θα προσθέτω. Σ ευχαριστώ.
Σχόλιο από ΝΤΙΝΑ , Τετάρτη, 07 Οκτώβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Αυτη η συνταγη θα γινει, σε μια μερα χαρας ,σε ενα τεραστιο τραπεζι με πολλους φιλους και αφθονη μπυρα .
Σχόλιο από annakats , Παρασκευή, 05 Νοέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Η συνταγή αυτή έγινε "λουκούμι". Ευχαριστώ πολύ.
annakats
Σχόλιο από annakats , Σάββατο, 13 Νοέμβριος 2010
Μια φωτογραφία από την προσωπική μου προσπάθεια:

[IMG]http://i1132.photobucket.com/albums/m580/Staratalogia/ANNA%20FAGHTA/0a5ac9e9.jpg[/IMG]
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 13 Νοέμβριος 2010
Η φωτογραφία από annakats που έφτιαξε τη συνταγή.


Μεταφορά στην κορυφή