Βαυαρέζικο Κότσι
-
4 κότσια χοιρινά
-
2 κ,σ Φυτίνη
-
2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
800 ml. ζωμό κρέας ή κνορ
-
μουστάρδα
-
250 γρ. μπυρα μαύρη
-
Πλένουμε τα κότσια τα αλείφουμε με την μουστάρδα, αλατίζουμε και πιπερώνουμε
-
Βάζουμε την Φυτίνη να κάψει και ρίχνουμε τα κότσια μέσα να πάρουν χρώμα
-
Μπορούμε να τα φτιάξουμε και από βραδύς και την άλλη μέρα να τα ψήσουμε
-
Ρίχνουμε και τα κρεμμύδια ,ανακατεύουμε να πάρουν και αυτά χρώμα
-
Βάζουμε τα κότσια σε ένα πυρέξ και ρίχνουμε μέσα τον ζωμό κρέατος
-
Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούς
-
Βάζουμε το πυρέξ και αφήνουμε τα κότσια για 3 1/2 ώρες να ψηθούν και τα προσέχουμε να μην μας καούν
-
Ανάμεσα τα περιχύνουμε συχνά με την μαύρη μπύρα και αν χρειαστεί ακόμη λίγο ζωμό, για να γίνουν ωραία, σκούρα και ζουμερά
-
Δοκιμάζουμε την σάλτσα αν χρειαστεί αλάτι και πιπέρι και λίγη μουστάρδα ακόμη
Τιπ
-
Δοκιμάστε να το φτιάξετε και στην σακούλα
-
Βάλτε τα όλα μετά το τσιγάρισμα στην σακούλα και μετά στον φούρνο,
-
επάνω στο ταψί βέβαια να είναι η σακούλα
-
Θα σας γίνει λουκούμι
και εγω δεν το εχω κανει στην σακουλα δεν χρειαζετε σακουλα γεινετε και χωρις αυτο με την σακουλα το εγραψα ως Τιπ
annakats
[IMG]http://i1132.photobucket.com/albums/m580/Staratalogia/ANNA%20FAGHTA/0a5ac9e9.jpg[/IMG]