Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Who is Highest Possibly toward Incorporate a Break
Rickey 16.8.2021 6:30
Costs Dion Dawkins towards To start with Qualified
Rickey 16.8.2021 6:29
Απ:NFL reinstates Cowboys Aldon Smith, who las...
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Μπισκότα πραλίνας
jiuer7845 7.8.2021 13:06
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Re: Как создать новую тему в crpsc.org.br ??
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

4132-striftoglykoken.jpg
Στριφτό γλυκό ψωμί



Aγριογούρουνο στο φούρνο σε μαρινάδα

recipe image
Προστέθηκε απόhrisag, Δευτέρα, 31 Μάιος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 6 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Γεμάτο άρωμα και γεύση! Η συνταγή δημοσιεύτηκε στον flash.gr

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες

Οι δόσεις για ένα κιλό κρέας

Για την μαρινάδα

  • μισό λίτρο άσπρο κρασί
  • 6 κουταλιές της σούπας ξύδι
  • ροδέλες από 2 κρεμμύδια
  • 3 σκελίδες σκόρδου
  • κόκκους μαύρου πιπεριού
  • βασιλικό
  • θυμάρι
  • δάφνη              
  • μπέικον για το ταψί
  • κρέμα γάλακτος
  • αλεύρι
Οδηγίες
  1. Τοποθετούμε το κρέας στη μαρινάδα, σκεπάζουμε και αφήνουμε το κρέας να μαριναριστεί για 2 μέρες.
  2. Βγάζουμε το κρέας από τη μαρινάδα, το στεγνώνουμε και το αλατίζουμε ελαφρά
  3. Σε ταψί στρώνουμε φέτες μπέικον να καλύψουμε όλο το ταψί και επάνω του τοποθετούμε το κρέας
  4. Στη συνέχεια καλύπτουμε το κρέας με το υπόλοιπο μπέικον, το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 45 λεπτά στους 200 βαθμούς
  5. Στο μεταξύ βράζουμε τη μαρινάδα μαζί με όλα τα μπαχαρικά και τα βότανα, μέχρι να γίνει περίπου μισή σε ποσότητα
  6. Βγάζουμε το κρέας από το φούρνο, βλέπουμε πως έχει λιώσει το μπέικον και το κρέας έχει πάρει ένα βαθύ κόκκινο χρώμα
  7. Μαζεύουμε όλο το ζουμί από το ταψί και το ρίχνουμε στη μαρινάδα που έχουμε βράσει και με αυτό περιχύνουμε το κρέας και το ξαναψήνουμε για ακόμη 45 λεπτά
  8. Κατόπιν και αφού περάσει και ο υπόλοιπος χρόνος ψησίματος, βγάζουμε το κρέας σε ζεστή πιατέλα, συγκεντρώνουμε πάλι το ζουμί από το ταψί σε ένα κατσαρολάκι και προσθέτουμε 2 ποτήρια ζεστό νερό
  9. Παράλληλα σε ένα σκεύος ανακατεύουμε 1 κ.σ. αλεύρι, 1 φλιτζάνι του τσαγιού κρέμα γάλακτος, 2 κ.σ. ζωμό κρέατος και το ρίχνουμε στο κατσαρολάκι με το ζωμό
  10. Αφήνουμε να πάρει μια-δυο βράσεις ανακατεύοντας συνεχώς και η σάλτσα είναι έτοιμη
  11. Σερβίρετε το κρέας με πατάτες και σάλτσα, συνοδεύετε με κόκκινο κρασί
  12. Εάν δεν έχετε κυνήγι δοκιμάστε την ίδια συνταγή με αρνί
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Για την σάλτσα εγώ, τα σκόρδα, κρεμμύδια και τα μυρωδικά τα πέρασα από το μούλτι και όλο το ζουμί από το ταψί, από λεπτή σήτα και μετά τα πρόσθεσα στο κατσαρολάκι
  • Μέσα στο ταψί πρόσθεσα και ελάχιστο ελαιόλαδο, παρότι έχει μπέικον η συνταγή.Είναι πεντανόστιμο!
Σχόλια
Σχόλιο από marianta , Τετάρτη, 02 Ιούνιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Γευστικότατη η πρότασή σου για αγριογούρουνο Χρύσα!
Σχόλιο από afroditi , Τετάρτη, 02 Ιούνιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραία πρόταση! και θα πρέπει να είναι πολύ γευστικό , αρρωματικό!
Σχόλιο από Margo , Τετάρτη, 02 Ιούνιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
θαυμάσια διαφορετική συνταγή! Σε ευχαριστούμε Χρύσα!!
Μεταφορά στην κορυφή