Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Αφράτη Μηλόπιτα

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2014 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

 

Πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή και το σπίτι θα μυρίσει κανέλα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες

Για τα μήλα

  • 600 γρ μηλα καθαρισμενα και κομμενα σε φετες.
  • 4 κ,σ νερο
  • 3 κ,σ ζαχαρη
  • 1 πακετο βανιλια
  • κανελα (του γουστου σας)

Για την ζύμη

  • 190 γρ. μαργαρινη
  • 160 γρ. ζαχαρη
  • 4 αυγα (Μ)
  • Άρωμα βανίλιας
  • 200 γρ. Αλευρι
  • 3 κ.γλ. Μπεικιν
  • 1 πρεζα αλατι
Οδηγίες
  1. Για να φτιάξουμε τα μήλα , σοταρουμε όλα τα υλικά για 10 λεπτα και τα αφηνουμε να κρυωσουν.
  2. Για τη ζύμη: Με το μιξερ χτυπαμε την μαργαρινη με τη ζαχαρη να ειναι κρεμωδης. Προσθετουμετα τα αυγα, ανακατευουμε καλα και στη συνεχεια το αλευρι, μπεικιν και μια πρεζα αλατι.
  3. Εχουμε ετοιμασει το ταψακι μας (24χ38 μεγεθος) με βουτυρο και φρυ γανια ή αλευρι,και βαζουμε την ζυμη μας στο ταψακι.
  4. Απλωστε τα Μηλα επανω στην ζυμη ομοιομορφα και να τα πιεσετε λιγο, να μπουν στην ζυμη.
  5. Εχουμε θερμανει το φουρνο μας στο 200 βαθμους Αερας και βαζετε το ταψακι σας στο τριτο ραφι του φουρνου για 20 λεπτα, αλλά εξαρταται από το φουρνο σας.
Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορουμε να βαλουμε οτι αλλο φρουρο θελουμε! Την προσφερετε και με σαντηγι!

Σχόλια
Σχόλιο από Bianka , Σάββατο, 15 Φεβρουάριος 2014 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Το εφτιαξα !! Δεν σοτάρισα τα μηλα τα έκοψα σε φέτες και τα εβαλα σε μια λεκάνη έριξα τις 2 κουταλιές σούπας νερό και 1 κουταλιά της σούπας λικερ πορτοκαλι ,την ζαχαρη την κανέλα ,
και τα άφησα να τραβήξουν τα μυρωδικά μεχρι να φτιαξω το μιγμα
και μετα τα εβαλα
επάνω στον χυλό ! Σε σειρές
Μεταφορά στην κορυφή