
-
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη και τις βανίλιες
-
Ρίχνουμε και τον χυμό λεμονιού
-
Προσθέτουμε και την τριμμένη σοκολάτα και 60 γρ. από το Ινδοκάρυδο
-
Το υπόλοιπο Ινδοκάρυδο το βάζουμε σε μια λεκανίτσα
-
Με κρύα χεριά, παίρνουμε λίγο από το μίγμα, κάνουμε μικρά μπαλάκια και βάζουμε σε κάθε μπαλάκι ένα αμύγδαλο
-
Τα πλάθουμε και τα ρίχνουμε στο Ινδοκάρυδο
-
Τα βάζουμε σε χαρτάκι για σοκολατάκια και τα κρατάμε σε ένα τάπερ στο ψυγείο για 3 εβδομάδες
Η συνταγή είναι από το site: CHEFKOCH .DE