Σοκολατάκια Ραφαέλλο

recipe image
Προστέθηκε από Bianka, Τρίτη, 22 Δεκέμβριος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Με λευκή σοκολάτα !

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
35 τεμάχια
  • 50 γρ. βούτυρο
  • 50 γρ. άχνη
  • 2 βανίλιες
  • 150 γρ. σοκολάτα άσπρη τριμμένη
  • 2 κ,γ.  χυμό λεμόνι
  • 100 γρ. Ινδοκάρυδο
  • 35 αμύγδαλα ασπρισμένα
Οδηγίες

  1. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη και τις βανίλιες
  2. Ρίχνουμε και τον χυμό λεμονιού
  3. Προσθέτουμε και την τριμμένη σοκολάτα και 60 γρ. από το Ινδοκάρυδο
  4. Το υπόλοιπο Ινδοκάρυδο το βάζουμε σε μια λεκανίτσα
  5. Με κρύα χεριά, παίρνουμε λίγο από το μίγμα, κάνουμε μικρά μπαλάκια και βάζουμε σε κάθε μπαλάκι ένα αμύγδαλο
  6. Τα πλάθουμε  και τα ρίχνουμε στο Ινδοκάρυδο
  7. Τα βάζουμε σε χαρτάκι για σοκολατάκια και τα κρατάμε σε ένα τάπερ στο ψυγείο για 3 εβδομάδες

Η συνταγή είναι από το site:  CHEFKOCH .DE