-
Με όλα τα υλικά κάνουμε την ζύμη φλόρα, βάζουμε μια λαδόκολλα στο ταψί της κουζίνας και την απλώνουμε μέσα
-
Αλείφουμε με την μαρμελάδα
-
Βάζουμε το βούτυρο με την ζάχαρη και το νερό να πάρουν μια βράση
-
Ρίχνουμε τις βανίλιες και τους ξηρούς καρπούς
-
Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και βάζουμε το μίγμα επάνω στην μαρμελάδα να πάει παντού και να έχει το ίδιο πάχος
-
Ανάβουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για 30 λεπτά
-
Όταν το βγάλουμε και κρυώσει λίγο το κόβουμε σε κομμάτια τετράγωνα και μετά από την μια άκρη στην άλλη άκρη κόβουμε τρίγωνα
-
Ζεσταίνουμε την κουβερτούρα και βουτάμε τις δυο γωνίες από κάθε τρίγωνο
-
Αφήνουμε να στεγνώσουν επάνω στην λαδόκολλα του ταψιού