Σνίτσελ Βιενέζικα

recipe image
Προστέθηκε από Bianka, Παρασκευή, 06 Νοέμβριος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 6 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Πεντανόστιμο και γρήγορο τηγανητό κρέας!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες

Για τέσσερα άτομα

  • 4 σνίτσελ
  • 1 αυγό  με λίγο νεράκι χτυπημένο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Αλεύρι
  • Φρυγανιά τριμμένη
  • Μαργαρίνη για το τηγάνισμα
Οδηγίες

 

  1. Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ
  2. Τα αλευρώνουμε και μετά τα βουτάμε στο αυγό
  3. Μετά τα τυλίγουμε στην τριμμένη φρυγανιά
  4. Βάζουμε μαργαρίνη στο τηγάνι να κάψει και τα τηγανίζουμε
  5. Σερβίρουμε με σαλάτα και πατάτες τηγανητές και με μια ροδέλα λεμόνι
Λίγα μυστικά ακόμα

Γίνονται και γεμιστά με ζαμπόν και τυρί γκούντα ή έμενταλ
τα κλείνουμε με μια οδοντογλυφίδα και μετά συνεχίζουμε όπως λέει η συνταγή !