Αχλάδια με προσούτο

recipe image
Προστέθηκε από Hlianna, Κυριακή, 15 Μάρτιος 2009
Συστατικά
  • αχλάδια
  • ροκφόρ ή γκοργκοντζόλα
  • προσούτο
  • λίγη ρόκα
Οδηγίες
  1. Kαθαρίζω και κόβω στα 6… 2-3 αχλάδια.
  2. Στο σκάψιμο του αχλαδιού βάζω με πίεση  των δακτύλων λίγο ροκφόρ  (ή γκοργκοντζόλα) και όλο αυτό το τυλίγω με μισή φέτα ή μια φέτα προσούτο.
  3. Υπέροχη γλυκοαλμυρή γεύση!
  4. Καλή επιτυχία!
Λίγα μυστικά ακόμα

Μια ιδέα από το πολύ καλό μπλοκ της Ιωάννας το food Junkie not junk food.